Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bu sene hububat fark ödemesi 2 parça halinde yatacaktı sonu 6 olan TC numarama ayın 11 inde yatacağı açıklandı ama hala bişey yok ne zaman yatar bilgisi olan varmı
Abi yatmadı demi ya bizim de yatmıyor ben anlamıyorum. Bakan tweet attı ben bu sene bu İcmal lerden bişey anladıysam ne oluyum çıldırttı vallaha artıkArkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bu sene hububat fark ödemesi 2 parça halinde yatacaktı sonu 6 olan TC numarama ayın 11 inde yatacağı açıklandı ama hala bişey yok ne zaman yatar bilgisi olan varmı
Abi senin düşündüğün gibi değil alan oldu mu hiç bizim isim yazıyordu yatmadı. Nakliye depo desteği felan da yazdı bende anlamadım mazot gübre desteği askıya çıktı ama onu daha bakan yazmadı tweet atmadıMüstahsili ne zaman teslim ettiğinin önemi yok, eğer askıya çıkmış listede isminiz var ve karşısında yatması gereken miktar yazıyorsa mesele bitmiştir, o rakam denilen tarihte hesaba yatar, fakat miktraı banka hesabında göremiyorsanız orda bir sıkıntı var demektir, hesabın ekstresini alıp bimer cimere şikayet eden çok, hem askıya çıkan listede para yatacak görünsün hem paranın yatacağı tarih verilsin millete yatsın sana yatmasın orda bişey var demektir. Fakat askıya çıkan listede yoksanız zaten bir sonraki döneme yatar.
Evet alan oldu tabikide, geçen hafta fark ödemeleri yattı en son rakamı 6-8 olanlar, ondan önceki haftada son rakamı 0-2-4 olanlarAbi senin düşündüğün gibi değil alan oldu mu hiç bizim isim yazıyordu yatmadı. Nakliye depo desteği felan da yazdı bende anlamadım mazot gübre desteği askıya çıktı ama onu daha bakan yazmadı tweet atmadı
Aynen haklısın başka illerde alanlar olmuş sanırım icmaller geldi bakan tarihi açıkladı ama Mobil bankacılıktan bakıyoruz hala yatmadıEvet alan oldu tabikide, geçen hafta fark ödemeleri yattı en son rakamı 6-8 olanlar, ondan önceki haftada son rakamı 0-2-4 olanlar
Şimdi senin bahsettiğin yatmayan Lisanslı depoculuk desteği kira desteği vs.. onlar yatmadı çünkü askıya sonradan çıktı Şubat ayında çıktı, onlar henüz yatmadı.
Fark ödemesi ve lisanslı depoculuk destekleri ayrı icmaller olarak düzenleniyor, askıya ayrı ayrı çıktılar, paralarıda ayrı tarihlerde yatacak haliyle.
TC numarası na göre yattı değil mi kaçtı sonuBizde 2 hafta önce yattı.. Balıkesir.
Peki teşekkür ediyorum araştıracağım en kısa zamandatekrar ediyim fark ödemeleri askı listesinde yazılıysanız yatması gerekirdi, yatmadıysa bunu banka bilir gidip destek hesabının olduğu şubeden Şubat ayı ekstresi alıp neden yatmadığını sorun bizzat, ekstreyide bimere cimere neysede göndermeyi düşünün derim, bu iş böyle olmaz, devlet yatırmamazlık yapmaz, yatırmıştır ama para nerde bunun sorgulaması mutlaka yapılmalı, Şube yatmadı diyecek bakanlık yattı diyecek ama para hesabınızda olmayacak işte bunun nasıl olduğunu bimer cimer araştırıp sizi bilgilendirir, bankamı doğru söylüyor bakanlıkmı onu öğrenmeniz lazım, birisi doğru birisi yanlış demiştirki para hesabınızda değil.
lisanslı depoculuk kira nakliye vs yatmadı henüz, zaten bakanlık bunları yatırdık demedi, hububat baklagil dane mısır fark ödemeleri desteğini yatırdık dedi ve dedikleri tarihtede yattı.
Fark listesin de de adımız yazıyordu çok oldu bu destek işi çıldırttı yaEvet alan oldu tabikide, geçen hafta fark ödemeleri yattı en son rakamı 6-8 olanlar, ondan önceki haftada son rakamı 0-2-4 olanlar
Şimdi senin bahsettiğin yatmayan Lisanslı depoculuk desteği kira desteği vs.. onlar yatmadı çünkü askıya sonradan çıktı Şubat ayında çıktı, onlar henüz yatmadı.
Fark ödemesi ve lisanslı depoculuk destekleri ayrı icmaller olarak düzenleniyor, askıya ayrı ayrı çıktılar, paralarıda ayrı tarihlerde yatacak haliyle.
Fark listesinde adınız vardı ama o listeninin ödeme tarihi belli olmadı geçenki bakanın yayınladığı takvim bizim geçen sene aldığımız ama geç fatura kestirenlerin almadığı destekFark listesin de de adımız yazıyordu çok oldu bu destek işi çıldırttı ya
Arkadaşlar konuyu biraz araştırdım bakanın açıkladığı ödeme takvimi geçen senenin geç fatura kestirenler içinmiş yani bu sene köylere gelen icmallerin ödeme takvimi hala yayınlanmadı
Hayır bu yıl temmuz ayında hasadını yapıp satan ve faturasını verenlerin askıda isimleri yayınlandı ve paralarıda yattı.Fark listesinde adınız vardı ama o listeninin ödeme tarihi belli olmadı geçenki bakanın yayınladığı takvim bizim geçen sene aldığımız ama geç fatura kestirenlerin almadığı destek