şubat ortası ve mart ortasında alıcaksınMazot gübre destekleri ve ayçiçeği fark ödemeleri ne zaman yatacak bilen var mı?
şubat ortası ve mart ortasında alıcaksınMazot gübre destekleri ve ayçiçeği fark ödemeleri ne zaman yatacak bilen var mı?
lisanslı depo ve kamyon ücretini ancak agustos sonrası ile aralık arasında alırsın bununla alakası yokArkadaşlar lisanslı depoya verdiğimiz ürünlerin nakliye desteği bu fark ödemesiyle birlikte mi verilecek yoksa ayrı mı verilecek askıda sadece hububat destekleri vardı
banka işletim ücreti olarak alıyor itiraz edersenız o ücreti alırsınızYok abi bizim tc son rakamı farklı ondan tamamı yattı ama galiba %4 kesıntı oluyormuş
banka işletim ücreti olarak alıyor itiraz edersenız o ücreti alırsınız
Nediye itiraz edeceğiz dilekçe mi vereceğiz bankayabanka işletim ücreti olarak alıyor itiraz edersenız o ücreti alırsınız
Rahmetli Hakan Toksoy abiyle cok araştırdık bu kesinti işini geri alma işi benim bildiğim kadar imkansız.Desteklemeler den kesilen %4 işletim ücretini İtiraz edip geri alan var mı
Nerelerdesin abi destekler yatinca gelmez oldun buralara..[emoji5]Buzağı yem bitkileri ve hububat desteği yatmış edirne
Parayı bulduk nereyi gitsem diye düşünüyom. Ben hep takipteyimNerelerdesin abi destekler yatinca gelmez oldun buralara..[emoji5]
[emoji3][emoji3]Parayı bulduk nereyi gitsem diye düşünüyom. Ben hep takipteyim