Bende n11 ile sipariş verdim. Aynı şeyi bana söylediler. N11'de mağza ürün kargoya verildi diye gönderi gönderiyor ama ürün kargoya vermemiş. N11 aradımda ürün iptali dediler ama sipariş bölümünde ürün iadesi gözüküyordu. Sebebini sordum mağza ürünü kargoya gösterdiği için dediler. Haliyle sinirlendim ürün iadesi olamayacağını çünkü mağzanın ürünü kargolamadığını kontrol etmelerini söyledim. Kısacası ben ürün bedeli ödemiş mağza ürünü kargoya verildi gösteriyor ve siz iptal edemiyorsunuz. Mağza iptali ve iadeyi kabul etmese paralar hava. Onun için dikkatli olun. Paranız garanti altında sözü yalan. Bende direk mağza ile iletişime geçtim ve iptal ettirip kapıda gönderi yaptım. Benim kanatim Mağza n11're komisyon ödememek için bu yolu tutmuş olabilir. Ve yine benim anladığım n11 de güvenlik açığı var gibi. Mağza istemese ben parayı biraz zor alırdım.Hayırlı olsun bende geçen hafta internet den aldım gönderemediler kargoda mağaza kodundan sorun olmuş site n11 aradım gorustum kusura bakmayın filan dediler iptal ettım ürünü kapıda ödemeli gönderelim dediler ben sonra dedim.