Büyük kolaylık abi güle güle kullan
Sağolasın kardeşimBüyük kolaylık abi güle güle kullan
Dönmaksan mı?
Teşekkürler çoktan aldım ve gayet memnunum.Yıldırımlar yapıyor Hayrabolu’da
Güle güle kullan ben bugün denedim güzel iş çıkarıyo pulluk toprak içindeken uzattım kısaltım havada da denedim sorun yok.benimki hazırdı teflon sarmışlar sende sarsan iyi olur fiyatı neArkadaşlar donmaksan 68 cm aldim,eve geldim aklıma geldi;başlık ları ve rekorları montaj yaparken teflon bant kullanacakmiyiz?...
Bafrada aynısı 430 lira , traktörğ değiştirebilirsem ona göre bende alıcamHer yerde 300 tl sen kaxıklanmışsın amıca.
Teşekkür ederim, 450 tl ye aldim...Güle güle kullan ben bugün denedim güzel iş çıkarıyo pulluk toprak içindeken uzattım kısaltım havada da denedim sorun yok.benimki hazırdı teflon sarmışlar sende sarsan iyi olur fiyatı neEkli dosyayı görüntüle 42432
Gitti bizim 50 tl herkes kazanıyo ama hakkıyla kazansa ya olmazTeşekkür ederim, 450 tl ye aldim...
Abi internette 499 tl diyordu,bugün bizim Adanada küçük carsi/sanayi diye bilinen bir yer var gubre almak icin uğramıştım. Gezerken tanidik bir yerde denk geldi.475 lira dediler.,450 ye saydılar...Gitti bizim 50 tl herkes kazanıyo ama hakkıyla kazansa ya olmaz
Hevese geldim,bende alıyım.
Bafrada aynısı 430 lira , traktörğ değiştirebilirsem ona göre bende alıcam
Gitti bizim 50 tl herkes kazanıyo ama hakkıyla kazansa ya olmaz
Bak sen uyanığa sana bundan sonra süt 4tl herkese 3tl [emoji1] bi arkadaş yukarda yazmış hayraboluda üretiliyo diye bilmem doğrumu merkez konya amaYav adam adanada, üretim sanırım konya. Eee sen türkiyenin bir ucundasın. Olsun o kadar fark. Kaç tane el değişiyor arada. Azcık ta yerli esnafı düşün.
Ben sütü niye marketten almıyom senden alıyom. Çünkü sana para vermiyom hahahaha
Bak sen uyanığa sana bundan sonra süt 4tl herkese 3tl [emoji1] bi arkadaş yukarda yazmış hayraboluda üretiliyo diye bilmem doğrumu merkez konya ama
Sordum başka bir marka söyledi üstünde marka yoktu.tufan torna mı ne dedi birde 750 tl dedi[emoji1]O zaman emice konya ise normal hayrabolu ise kazıklanmışsın ne diyeyim. Dedim sana hidrotelli diye. Çakıra gidip sordun mu hiç?