abi ustalar usta olana kadar ne acemilikler ederek tecrübelendiler kimbilir
arkadaşın biri 1 senedir asistan kepçe kullanıyor birde kapalı yerde kullanıyor ha göremediği zaman çok oluyor,belki kepçe çalışırken 100 kere camı açıp kapatıyor.o camı patlatamadıda açık alanda traktör durduğu yerdeylen üstelik camıda eliyle tuttuğu halde patlatıyor,haftasına kelebek camı ağaca takıp patlatıyor,
hiç ısrar etmeyin isminin
@hsynkky olduğunuda ifşa etmeyeceğim buradan
bu arkadaş tarlada yediği salçalı ekmeğin bedelini peşinen ödüyor
ama ben öylemiyim ustanın önde gideniyim
ileri dersin geri giderim,geri dersin ileri giderim birkaçkez (100 kez olabilir öyle çok değil yani) ekipman takarken o salçalı ekmek yiyen arkadaşın elini-bacağını-ayağını -kolunu sıkıştırmışlığım vardır yani,bak bide gözlerini patlatıp bana bakmıyormu bu sefer gülmekten işimi yapamıyorum
yazın ot toplama tırmığıyla bu salçalı ekmek yiyen ,aynı tarlada balya makinasıyla çalışan arkadaşa yandan birkaç kez tırmığı takmışlığım bile var yani
traktöre binmeden lastiği patlatabilir kabinin bir tarafının komple camını indirebilirdim demekki tam usta olamamışım olsam oda kesindi
Allahtan balya makinesiyle yola sığamıyorum sığsam kesin o makineninde bi tarafına bişey olurdu
yamulan kollar kopan pimler ,yamulan çeki öyle her usta yapamaz,easy-lift açıkken manuelde kollar hareket etmiyor diye usta çağırmışlığımız var bizim
şaka biryana biz bazı şeylere çekirdekten yetişmedik,Allah için çoğu şeyi gerçekten buradan öğrendik,
vaktini ayırıp deneyimlerini paylaşan herkesten Allah razı olsun,,