bizde çerezlik çekirdek yapıyoruz az da kabak deneyeceğim.Bence hibrit almalısın verim yüksek bitiş olgunlaşma vs hep aynı zamanda oluyor.kabak için yabancı ot için herbisit var mı acaba ?Merhaba arkadaşlar
Bu sene nasip olursa çerezlik kabak ekeceğim. Tohum olarak hibrit mi yoksa normal tohum mu kullanayim. Verim farkı nasıl. Normal tohum kg fiyatı 60 tl, hibrit 220 tl
Siz daha önce kullandınız mı?kabak için ruhsatlı bir ilaç yok bende ilk defa deneyeceğim bu sene ama yabancı ot korkutuyor beni.Hibrit bilmem ama yerli tohumdan biz dekara 150 kg alıyoruz iyi verimde. İlaç için ise stomp’a bir bakın.
Hangi cins ekiyorsunuz?Hibrit bilmem ama yerli tohumdan biz dekara 150 kg alıyoruz iyi verimde. İlaç için ise stomp’a bir bakın.
Ben Nevşehirliim. Ürgüp sivrisi ekiyoruz ve kendi çekirdeğimizi genelde tohum olarak kullanıyoruz. Ürgüp’ten veya Nevşehir’den tohumu tedarik edebilirsiniz.Hangi cins ekiyorsunuz?
Tohumu nerden alıyorsunuz?
Teşekkkür ederim.Ben Nevşehirliim. Ürgüp sivrisi ekiyoruz ve kendi çekirdeğimizi genelde tohum olarak kullanıyoruz. Ürgüp’ten veya Nevşehir’den tohumu tedarik edebilirsiniz.
Ahmet biz 23 nisandan sonra ekerdik sulama imkanın varsa geç değil.Arkadaşlar 5 dönüm denemek istiyorum.Geç kaldık mı ?
Geç kalmadıysak elinde tohum olan var mı ?
Uzak durArkadaşlar 5 dönüm denemek istiyorum.Geç kaldık mı ?
Geç kalmadıysak elinde tohum olan var mı ?
Biz verim alamadık suladik gene iyi olmadı sene 2007 /2008/2009 da bir sene elle çıkardık içini bir sene suladik ilçe tarım patoz sözü verdi getirmedi dağda kaldı diğer sene de bir şey anlamadik iyi çekirdek yedik başka kar yoktu.Neden 25 liraya satılıyor
Ya para kazanırsanNeden 25 liraya satılıyor
Patozum olsa ekerim kuru fasulye.Biz verim alamadık suladik gene iyi olmadı sene 2007 /2008/2009 da bir sene elle çıkardık içini bir sene suladik ilçe tarım patoz sözü verdi getirmedi dağda kaldı diğer sene de bir şey anlamadik iyi çekirdek yedik başka kar yoktu.
Kuru fasulye ek su varsa
Ama içinde de kalmasın ben ununda tadına baktım
Eski patoz lardan da mı yok veya köyde birinde falan insanlık öldü mü oralarda.Patozum olsa ekerim kuru fasulye.