herkez e merhaba

Arkadaslar ben 3 arkadasimla hayvancilihabaslamak istiyoruz eskı bi agırımız var su yem tehsısatı falan hersey oky
Ama bir ayvan i besiye cekerken kac para melıyeti oluyor nekdar bilgi verebilcek arkadaslar mutlaka vardir dimi

biz buzayi 1 mılyar a alcaz en fazla ama yetistirmemız 7 8 ay bakmamız nekdar a malolur yenı besi yemleri falan arpa , saman-sap a para vermiyeceyi

fazla bilgisi olana ve bana yardimci olabilicek birisi varsa msn adresim i eklıye bilir mı acaba !!
:S :S :S
cengiz_-_@hotmail.com

Ynt: herkez e merhaba

Kardeş anladığım kadarı ile bu işten hiç anlamıyorsun tamamen yabancısın. Bence hiç girme. Yoksa zarar edersin. Hem 1 milyara danayı nerden bulacan...

Ynt: herkez e merhaba

kardes ben buyuk baş hayvan besiciyım ve cok zamandır bu işi yapıyorum msni verim ekle konuslaım asi_cerran_@hotmail.com bide 1milyara alacan buza olur 2 aylık onuda diyim besi yapacaksan en az 300 kıloluk dana alacan oda 3500 3300 arası burda tabi yore yore degıyısır