Hep Besi Tam Besi İnadına Besi :)

Ynt: Hep Besi Tam Besi İnadına Besi :)

S.A. Muhtar Bey verdiğin cevap için çok teşekkur ederim. Çiftliğin kurulu olduğu alanın dışında, açık ve kapalı alanlarında hacimlerini bildirebilirseniz çok sevinirim. Sağlıcakla kalın.

vala ben resimlere bbakmaktan yoruldum muhtar siz nsl bakıonz bu kadar hayvaba bilmem :D bizim 6 tane var şimdilik ölüm geliyor hepsine bakana kadar :D

paylaşım için tşkrlr.

kapalıda kolay sürüyo amcamların var köyde bazen ben köye gittiğimde yarım saatte 10 hayvana bakıyorum benım için güzel bi hobi. . . . muhtarım maşşalahı var. . . kesımde ciğer yollarsın artık:)))

MAŞALLAH ÇOK GÜZEL hayvanlar ALLAH bol kazançlar nasip etsin bizde kapalı olara ahırı modernize ettik tam bitmedide bir gübre küreği kaldı bende resimlerini yükleyeceğim bayağı bir emek harcamışın forolar içinde ayrıca teşekkürler allah nazardan saklasın teşekkürler

mustafagursacli link=topic=35864.msg305548#msg305548 date=1288709117' Alıntı:
açık besimi karlıdır kapalımı

[size=14pt]Yorumlar için tekrar teşekkür ederim [/size]

bana göre açık besi hayvan en azından temız hava teneffüs edıyor yedıgını ıctıgını hazmedıyor ve daha koly gelısme saglıyor burayı yapmadan kapalıda yapıyorduk hem hayvana ezıyet hem bakana ezıyet altını temızle falan fılan ama bu şekılde 6 ayda bı temızle altını :D

abi yerler betonmu yoksa toprakmı bizde düşünüyoruz hangisi daha iyi olur sence? birde kışın hayvanların altını nasıl temizliyorsunuz? maşallah tosunlar çok güzel görünüyorlar ALLAH bereketini artırsın...

ali şen link=topic=35864.msg413385#msg413385 date=1307442204' Alıntı:
abi yerler betonmu yoksa toprakmı bizde düşünüyoruz hangisi daha iyi olur sence? birde kışın hayvanların altını nasıl temizliyorsunuz? maşallah tosunlar çok güzel görünüyorlar ALLAH bereketini artırsın...

Kardeş sadece kapalı alan beton diğer alan toprak toprak zemın hayvanların idrar oldun dıskısı olsun yagan yagmur vs emıyor ve çamur vs olmuyor temızlık kısmı bazen beledıyenın traktör kepçesıyle temızlıyoruz bazende kndımız traktorumuzle temızlıyoruz

Hasan, dün ilk level i gectik. Ikinciyide gecince köydeyiz. Artik bizden teknik ve logistik desteklerini esirgemezsin. Bu güne kadar daha besi yapmadik, ama evdekilerin yanina 3 5 katip 10 baslik acik besi olmazsa olmazlarimdan biri olacak.

GENÇ EYMIRLİ link=topic=35864.msg413396#msg413396 date=1307444266' Alıntı:
Kaç aylıkken topluyon bunları Muhtar:) bu danalar gitti demi şimdi:) güzel bakmışsın:) erkek mal sagan maldan kolay oluyo yemini suyunu bokunu sıyır iş tamam:)

Genellikle bir yaş üstü topluyoruz 12 15 er aylık bir kaç tane kaldı bunlardan :)
okan6445 link=topic=35864.msg413523#msg413523 date=1307471105' Alıntı:
allah tadıyla yedirmek nasip etsin
Amin okan cümlemizin ;)
satocan58 link=topic=35864.msg413527#msg413527 date=1307471346' Alıntı:
Hasan, dün ilk level i gectik. Ikinciyide gecince köydeyiz. Artik bizden teknik ve logistik desteklerini esirgemezsin. Bu güne kadar daha besi yapmadik, ama evdekilerin yanina 3 5 katip 10 baslik acik besi olmazsa olmazlarimdan biri olacak.

Her zaman yardım ve yataklık yaparım :D