7 ay gibi bi sürede
7 ayda 1000 saatlik ne iş yaptın neyse hayırlı olsun...
7 ay gibi bi sürede
Harareti biraz yarıyı geçirmişsin.. çok zorladın herhalde.... benim kudret 100 lükste sıcakta zorlayınca az bişey yarıyı geçiyor. Servise sordum hararet müşürü 83 derecelikmiş.. istersen 65 derecelik takalım yarıya bile gelmez dedi...
Maşallah erkunta.Diğer kullandığınız jd kaç hp diğer emsali sınıfdaki motorlarla kıyaslandığında söyleyecekleriniz neler ?
çok tşklrde şuan 2500 falan oldu malum o geçen yıldı heheh.bereket 4-5 motor çalışıyor yoksa her işe koşsak şimdi dağılırdı yani oda ayrı bi dünya.nice 1400 saatler diyelim biz de
saat konusunda neyi kastettiğini pek anlayamadım yani?110 yerine 90 lık olaydı 2000 saat olurmuş. İyi ki 110 almışın.
paylaşımın başında ne iş yaptığı ayrıntılı olarak yazıyor ordan daha detaylı bilgi edinebilirsin hehehe.7 ayda 1000 saatlik ne iş yaptın neyse hayırlı olsun...
110 hp traktör ile agir iş yaparken örneğin takviye 4 ile yapabilirken , 90 hp traktör olsa takviye 3 ile ancak yapilir. Aynı tarlayı biri öğlene kadar bitirip atıyorum 10 devir saat calisirsa, digeri ikindide bitirebilir ve 15 devir saat calisir. Kastettigim devir saat.saat konusunda neyi kastettiğini pek anlayamadım yani?
Yaktığı mazotta cabası.110 hp traktör ile agir iş yaparken örneğin takviye 4 ile yapabilirken , 90 hp traktör olsa takviye 3 ile ancak yapilir. Aynı tarlayı biri öğlene kadar bitirip atıyorum 10 devir saat calisirsa, digeri ikindide bitirebilir ve 15 devir saat calisir. Kastettigim devir saat.
Yeni erkuntlarda vites seceneği cok, uygun vites ve pulluk seçimi ile özellikle tek parca buyuk tarlada 110 ile 90 ayni yakar kanaatindeyim.Yaktığı mazotta cabası.
Ağırlık, hp ve tork farkından dolayı aynı ekipman kullanıldığında farkeder.Yeni erkuntlarda vites seceneği cok, uygun vites ve pulluk seçimi ile özellikle tek parca buyuk tarlada 110 ile 90 ayni yakar kanaatindeyim.