Haydi Yalan söyleyelim

Ynt: Haydi Yalan söyleyelim

arkadaşlan oturduk yeni traktör çıkarttık :D üzerine helikopter pervanesi monte ettik düğmeye basınca uçuo dönümde 100 gram yakıyo klima yakıtı hiç etkilemmiyo
adınıda trakkopter koyduk

55-46 link=topic=22526.msg632146#msg632146 date=1348153366' Alıntı:
arkadaşlan oturduk yeni traktör çıkarttık :D üzerine helikopter pervanesi monte ettik düğmeye basınca uçuo dönümde 100 gram yakıyo klima yakıtı hiç etkilemmiyo
adınıda trakkopter koyduk

o ne beeeee ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s

bende geçenlerde fendt 939 traktör aldım X5 kaabini beğenmedim onu söktürdüm gittim hisarların kabinden taktırdım şimdi çok memnunum

arkadaşlar fendt 936 alacam nasıl

aslında inanmazsınız diye 936 alacam dedim yoksa ben 939 alacamda :D

arkadşkar neden inanmıyosunu fendt 933 alacam diyorum ya size ;D ;D
neyse saçmalamaya başladım fendt 109 alacam zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=22526.msg632766#msg632766 date=1348343088' Alıntı:
arkadaşlar fendt 936 alacam nasıl

aslında inanmazsınız diye 936 alacam dedim yoksa ben 939 alacamda :D

arkadşkar neden inanmıyosunu fendt 933 alacam diyorum ya size ;D ;D
neyse saçmalamaya başladım fendt 109 alacam zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
ne 109 abi ya alırız 2 tane 939 hem indirimde yaparlar ;D zuha-*-s

geçenlerde çarşıda dolaşıyorduum moralim çok bozuk başım yerde kalkmıyo o da ne ne-*-s yerde bi tane fendt 828 duruyo ulan bunu kim yitirmişki ben buldum dedim ;D neyse kimseye göstermeden cebime attım noo*-*- kimsenin olmadığı yere gittim cebimden çıkardım içine bi bindim ağzım açık kapatamıyomki ne-*-s koltuğa oturayımda marşa dokunayım neyse orada ağzımı kapatmak için baya uğraştıktan sonra marşa dokunur dokunmaz senmisin fendte bninen beni daha dutan olurmu 65 km hızla oradan uzaklaştım o dane bide baktım bak-*-s rüya görüyorum arkadaşlar duva*-*0 böyle rüyamı olur yav.... :(

Memlekette Ekin Ekimi İçin NH TL100A & ÖZDUMAN 11 ' Lİ ÇİZEL + NH TL100A & GASPARDO-MASCHİO ROTOVATÖR İle Anız Aktarımı Ve Hazırlamasında :D

arkadaşlarla oturup traktör fabrikası açtı birden bire nerden geldiyse :D :D traktörler 55-100 hp arası 1500 devir pto cvt transmisyon felan işte baya iyi traktörler

3 debriyaj 3 ara gazı ve 3 ' üncü vitese takınca 2 wd traktörlere ilham geliyormuş 4x4 ' e geçiyormuş.. :)