Hayır 3 piston 68 hp turbo niye 60 yapmışlar bilmem bizde 2005 de aldık 2010 da sattık MF farkı diyelim performansı na da başka bir açıklama sı yok çünkü4 pistonmu bu motor 60 beygir olarak dedim cunku 60lik motorun 4lu 12 cektigi yerde 120 bglik motorun 5li 20 inc cekmesi lazim ama bu phantom serisinde galiba üstünde yazan degeri bilerek 60 yaziyirlar 3085 de 100 bg olarak çekiyor
aynen sizin değilmiş mesajı attıktan sonradan fark ettimAnlamadım kardesim bu motor benim degil sadece birisi 60 bglik traktore 5li 12 deyince yanlis bilgi vermesinler diye dedim cunku cekse bu motor 3lu 14 veya 4lu 10 11 veya 5li 9 ceker ustunu çekmez randimansiz olur diye dedim ben
aslında genelde zeytinliklerim olduğunu düşünerek böyle bir model hedefledim kendime biraz sebze bahçem de var. öyle pamuk mısır falan ekmiyorum sebze bahçemizdede derin sürüm işlemi olmazsa olmaz 255T yi çok üzdük bazen 2 li 16 noyu iyi sallıyordu yine de....
Paran yetmedi mi koltuğunu anlamadın traktörün [emoji4]herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun varolun
Paran yetmedi mi koltuğunu anlamadın traktörün [emoji4]
Tahmin ettim zaten büyük ihtimalle döşemeye vermiştir diye düşünmüştümhahhaha evet hocam resmi çekerken koltuğu söküyordum koltuğun alt kısmındaki kilitleme mekanizması aşınmıştı söküp kaynak yaptım şu an istediğim şekilde ayarlayıp kilitleyebiliyorum