yazık sürülmesi ne umutları yakar...By_eSeS link=topic=37018.msg314136#msg314136 date=1292091133' Alıntı:allah bereketını arttırsın . yav bu havuc nezaman ekılır nezaman sokulur ? kackez sulanır?
kolay gelsin çamurda uğraşmak zordur
allah kolaylık versin ramazan abii zor iş...
sağolun arkadaşlarbereketli olsn ramazan abi gerçekten çok zor bi iş o çamurun içinde çalışmak..
havuç mart ayında ekilmeye başlanır nisan mayıs haziran ve temmuz ayına kadar devam eder önce ekilen havuçlar ağustos ayında hasada başlanır havuç suyu sever zaten sulamasan kesinlikle çıkmaz yağmurlama ile sulanır en az 10 defa sulanıyorallah bereketını arttırsın . yav bu havuc nezaman ekılır nezaman sokulur ? kackez sulanır?
abi Allah kolaylık versin. zor iş inşAllah emeğinizin karşılığını da alırsınız. bu çektiklerini,z yüzünüz de tebessüm bırakır..
Allah bereket versin alıyoruz bazende tarlada kalıyor belli olmaz bazen para yapar bazende süreriz çiftcinin işi böyle iştekolay gelsin ramazan güzel bir paylaşım olmuş.inşallah bu uğraşlarınızın karşılığını alıyorsunuzdur.
şöyle anlatayım adamcağız gübre parası verecektir mazot parası verecektir oğlan evlendirecektir kız çıkaracaktır motorunu rekteve ettirecektir daha akla gelmeyen bir çok verilecek yer vardır ee tarla havuçluyken sürülünce kim kime para verir.... İnşallah anlatabildimBy_eSeS link=topic=37018.msg314379#msg314379 date=1292159544' Alıntı:anlamıs degilim.!
okay bizde havuç bitmediği sürece bizede motorlarada durmak yok birde havuç piyasası yükselirse kimse durduramaz biziramazan , zor işler bunlar ... allah kolaylık versin ... biz traktörü , ekipmanı eylülün sonunda içeri çektik , bahar da gübreye kadar çıkmaz daha ...
bir laf var (yatan aslandan daha nasiplidir gezen tilki) diye uğraşırsan mücadele edersen karşılıksız kalmassın ama az ama çok orasını bilemeyizabi Allah kolaylık versin inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız
Gerçekten çok zor işiniz var MEVLAM çok çok kolaylıklar versin size,pazarınızda iyi olsun,güzel fotolar bu işin zorluğunu iyi anlatıyor
sağolun yorumlar için teşekkürler arkadaşlarAllah kolaylık versin güzel ve zevkli iş. Zaten yağmur yağa sen çalışasın. İnsan ne çok iş görür o zaman. ) Allah yardımcınız, bereketiniz bol olsun.
sağol seyit piyasa hemen hızlanmaz galiba havalar böyle sürekli giderse biraz daha farklı olurkolay gelsin abi piyasa cekmeye başlamış sanırsam
sağol holland motorlar pek durmuyor burda zor olsada alıştıkAllah kolaylık versin abi, işiniz zor. Ama zor da olsa ben bu havuç işini yapmak isterdim. Her mevsim çalışmak, makineyi boşa yatırmamak ve emeğin karşılığını almak güzel bir şey.
Gelecek sezonda beleşe şoförlük yapabilirim aklında bulunsun
sağolhakikaten çok zor bir iş allah kolaylık versin
seyit 60 lira iyi para burada işe göre para veriyorlar işçiye 1000 liradan başlar 2000 binliraya kadar verirlerramazan abi şahinoglu 60 lira veriyor bana günlügüme sadece havuc dolduracan diyor ben gitmedim
sağol ayhan abi hangi mahsül parayı az bırakır hangisi çok bırakır belli olmuyor :Sk0lay gelsin ramazan....bu işler k0lay değil...herkesin işide değil bu çamurda uğraşmak ,bizde kışlık mahsül hasadında böyle uğraşıy0ruz işte,yazın çeltik kışın lahana vs..bu işlerin z0rluğunu yaşayan bilir...ama kışlık mahsül yazlığa göre daha iyi para bırakıy0r ,bırde şu dikkatimi çekti,tarlada su var ama traktörler tarlayı yarmıy0r, resimlere göre k0nuşuy0rum..tekrar k0lay gelsin...