HATTAT TRAKTÖR FİYAT LİSTESİ

Ynt: HATTAT TRAKTÖR FİYAT LİSTESİ

ortağım ben sana şunu söyleyeyim 1.5 sene önce ben liseye giderken bu hattatlar yeni çıkmıştı. izmir bayisine mesaj attım oda beni aradı konuştuk.adamla tam 1 saat telofonda muhabbet ettik. bana ben sana direk motor satamam dedi. fakat tıra yüklerim fabrikadan keşana getiririm dedi. a 78 4x4 ü bana 39 milyara bıraktıydı.kabinli olursa dedim oda 41 milyara olur dedi. neyse ben bunu dedeme söyledim oda iştahlandı o aralar. keşandada yeni açılmıştı hattat bayisi gittik ona baya bi muhabbet falan adam kabinli 44 milyar dedi. biz dedik 40 milyar .fakat bizim STEYR ıda takasa alacaktı.adam bizim steyr ı 13.650 ye tuttu kendiside hatata 43 dedi. dedemde sinir odu almadı az daha alacaktık:D

Merhaba,

Hattat A68 Kabinsiz modelin düz ve çiftçeker fiyatı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşımız var mı?

Teşekkürler

hattat compakt a50 nin fiyatını bilen varmı