Hattat tanıtım videosu.(MUTLAKA İZLEYİN)

Ynt: Hattat tanıtım videosu.(MUTLAKA İZLEYİN)

HESAP KİTAP ÖNEMLİ 25 DEKARA ÇİFT ÇEKER ALAN VAR SONU HAYIRLI OLSUN

TT 55 link=topic=41922.msg379883#msg379883 date=1302813358' Alıntı:
evet tt nin teleskopik yan kaskı kolları tıpki 10 yıllık motor gibi acaip boşluk yaptı.ilerde ne olacak bilmiyorum.geri vitese zor geçiyor.gaza basmmak için ayağımı iyice sağa büküyorum.uzun işlerde ağrıyor.
Bi dostum aldı a60 oda gaz pedalından şikayetçi kalça çıkığı yapacak diyor a 60 bide hidrolik pompası tekmiş dediğine göre 4 lü 11 numara ünlü pullukta hidrolik boruları acaip ısınıyo dedi 4 lü 11 noyu 3 takviye ile çekmiş bende kullandın boşta denedim ama banada ergonomik gelmedi hakkatten benim 265 ondan ergonomik belkide alıştığımdandır.

güzel anlattılar gerçekten inş piyasada bi erkunt gibi yer yapar zamanla ama soylenenlere gore universal gibi bazı markalarda bunlarınmış çiftçiye kazık atmışlar inş bunun altındanda boyle bişey çıkmaz sonunda :)

ilk aldıgımda banada öle geldı a 60 şimdi capa doldurma ilaç hapsını onla yapyom gaz pedelını ıstedıgı yere aldırabılır aslında ılk aldıgımda bı baktım motorun dönümü agır tt nerdeyse gerıye döncek hattat kalp ttnın ıkı katı pompa var halbukı teekerlegın ordakı ıstınadlardan bırer parmak sıpıralla kestırdım şimdi super oldu baktım dırreksıyon yenı oldugundan elımın altından kayıyo bı kılıf taktım çeki koluna uzanamıyom hıdrolıklı cekı kolu yaptırdım yenı motorlarda yan kolayarlama yerı aşagı ınmen gerekıyo yukardan ayarlı yan kol ayarlama yaptırdım4 lu 11 no alplerle denedım serı bırle rahat cekıyo ünlüylede denedim ünlü cok daha rahat bı tanede ünlü pulluk aldım daha gelmedı yalnız işin özetı bazı şeylerı kendımızde yapabılırız elı alışşın başka bişeye bınmez arkadaşıncok rahathatta
t çünkü *098*-

cazgin0020 link=topic=41922.msg384444#msg384444 date=1303286374' Alıntı:
güzel anlattılar gerçekten inş piyasada bi erkunt gibi yer yapar zamanla ama soylenenlere gore universal gibi bazı markalarda bunlarınmış çiftçiye kazık atmışlar inş bunun altındanda boyle bişey çıkmaz sonunda :)

hattat traktörün fabrikası kaldığım yere çok yakın. fabrikada çalışanlar bile var. üniversaller tamma zayıf malzemeden yapılıyor, ama hattat larla asla karıştırmayın.

ne demiş atalarımız ALENESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ bizim çifçimiz istediğini göğün tepesine çıkarır beğenmediğinide yerin dibine sokar ......

fatih ödemişli link=topic=41922.msg379840#msg379840 date=1302811955' Alıntı:
ben aldım gayet memnunum sızlerde alın farkı görün her yönüyle hattat süper ha yanlış anlamayın bende 3 tane 240s 1 tane tt65 vede hattat a60 var 240s nın yerı başka ttnın başka hattın bambaşka ok-*-s
hattatın mazot deposu şanzımanla motorun birleştiği yerde dolum ağzı sanki motorun gövdesine kaynatılmış gibi bituhaf kaborto emanet gibi duruyor sürekli sallanıyor gaz pedelı öyle hattat mühendisleri pek yaratıcı değil herhalde :S :S ama yakıtı pek fena değil ..

Video Hattatın tanıtımı ama video da Hattattan çok Valtra gördüm :S

şarklılı18 link=topic=41922.msg379899#msg379899 date=1302813901' Alıntı:
yok kardeş ben öylesine dedim yoksa memnunuz TD den ama dediğin doğru yolda çok yavaş :)
yavaş olması ağır devir TDler çok çeker ama ok-*-s ok-*-s

bende 2001 240 s yi satıp 35000 liraya A50 4X4 aldım memnunum ilk bindiğimde garip gellmişti. alışınca iyi oluyor.