Hattat, Bereket 60/e ve TT50 çekişmesi...

Ynt: Hattat, Bereket 60/e ve TT50 çekişmesi...

ben de hattat a 70 var..bence harıka ben cok denedım.daha benı hic utandırmadı..masallahı var.yakıtta cimri hasatta birinci hattat..

Abdullahh link=topic=41022.msg366626#msg366626 date=1301060572' Alıntı:
erkunt ve tt nin çekmesi lazım sanki deneme yapmışlar hattatın çektigi bölümlerde tt sanki sadece frene basıyor .erkunt tek başına asılmaya çalışıyor gibi
yani ikisi birlikte asılmıyor gibi

evet banada öyle geldi ama yinede tebrikler hattata

bu işte hile var tt 50 yi bagladık ları zincirle bizim buralarda köpek bile baglamıyorlar koparır diye eger gerçekten asılsa o zinciri 2 kat bile yasan saniyesinde koparır bu şekilde bi çekişmede en çok asılan motor ortadaki motor olması lazım aslında ama alt çekiden baglamışlar hattatın zinciri kısa ve ust çekide bagladıkları için erkuntun agırlıgını üstüne almış tt50 nin zinciri uzun oldugundan ve alt çekide oldugundan üzerine yük almamış tamamen hile

erdem surme link=topic=41022.msg415155#msg415155 date=1307822208' Alıntı:
bu işte hile var tt 50 yi bagladık ları zincirle bizim buralarda köpek bile baglamıyorlar koparır diye eger gerçekten asılsa o zinciri 2 kat bile yasan saniyesinde koparır bu şekilde bi çekişmede en çok asılan motor ortadaki motor olması lazım aslında ama alt çekiden baglamışlar hattatın zinciri kısa ve ust çekide bagladıkları için erkuntun agırlıgını üstüne almış tt50 nin zinciri uzun oldugundan ve alt çekide oldugundan üzerine yük almamış tamamen hile
reklam yapmış hattat