HATTAT A 55 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE EDERMİSİNİZ.

Ynt: HATTAT A 55 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE EDERMİSİNİZ.

ben hema endustrı ar-ge calısıyorum!devlet tarafından tanınan ve 60 kısılık muhendıs kadrosu olan bır bolumdeyım yenı hattat tamamen calısma arkadaslarımız tarafından tasarlandı.

sıfır alma al satta her türlü zararın olur ikinci el modelli düşün bahçe tarımı yapıyorsan üniversal 533 4X4 al ucuz 240 lığı unutursun 54 c bak kısacası fiat motor olan hepsine bak :D hatat biraz yüksek değilmi ?

leventblt link=topic=39434.msg343678#msg343678 date=1298060687' Alıntı:
hattat tarımda calısmıyorum hem calıstıgım sagdece senın ıcın onemli! ayrıca pompanın depısını kaldırma kapasıtesıne gore degisir.

neden savunma moduna geçtiniz.. ben zaten benim için bi önemi yok bunu yazdım bayide olsan serviste olsan çalışanda olsan.. benim dedigim gayet açık hattatlar konusunda bilgilisin teknik bilgiyede sahip oldugunu düşünüyorum.. bu konularda tanıt bize hattatı diyorum.. sadece iyi hoş diyip geçiştirme bizde bilelim özelliklerini.. paylaşımlarda bulun bilgilerinden faydalanalım diyorum.. şimdi bu konuda bak hattat ı karalayan cok kişi var çünkü hiç bilmiyorlar anlatsan biraz belki fikirleri değişebilir.. yazıklarımı dikkatlice okursan sevinirim...
pompanın debisi v.s. bunları örnek olsun diye sordum yani her konuda bilgi vermeni istedigim için..

leventblt link=topic=39434.msg343680#msg343680 date=1298060900' Alıntı:
ben hema endustrı ar-ge calısıyorum!devlet tarafından tanınan ve 60 kısılık muhendıs kadrosu olan bır bolumdeyım yenı hattat tamamen calısma arkadaslarımız tarafından tasarlandı.

çok güzel başarılar dilerim işinde.. objectif yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz.. bilgilendir bizi konuları tartışarak geçirmeyelim aklımıza takına soruları sorarak yanıtlayarak gecirelim istiyorum...

tesekkurler paylaşımlar için kabin içi dar görünüyor ama içine hostes koltugu yerleştirmişler bu guzel..

arkadaşlar adam ne alayım diye sormamış sadece hattat alıcam görüşünüz nedir demiş bir arkadaşımızda landini al yok falan filan markayı al diye adamın kafasını karıştırmaya çalışıyor adam neticede tümosanda alsa hattat ta alsa türk malı olan başka marka dahi olsa
en azından parası türkiyede kalıyor ve hattat kötü değil güzel bir traktör şahsen parasına göre mükemmel kalitede traktör ister hattat alsın ister tümosan alsın alsında türk malı alsın parası türkiyede kalsın yeter artık bu topraklardan kazandığımız parayı avrupa ülkelerine göndermeyelim /bu zaman a kadar bu topraklarda çok bedeller ödemedikmi zaten eski zihniyetten kurtulalım..

ceya023 link=topic=39434.msg343718#msg343718 date=1298063232' Alıntı:
tesekkurler paylaşımlar için kabin içi dar görünüyor ama içine hostes koltugu yerleştirmişler bu guzel..
kabın gorunusu dar olabılır fakat gayet genıs ve gorus mesafesı ınsana guven verıyor :)

hattat al ama a55 alma hatat motoru var a60larda perkins 1103-33t 3silindir motor var erkunt ve mf goltlardaki motor a60 tafsiye ederim

a55 bılmıyorum bendede a60 4*4 var bende yenı aldım bu yıl yaptığım en ıyı iş oldu(36000 tl ye almıştım)

sami ÖZKAN link=topic=39434.msg343587#msg343587 date=1298051761' Alıntı:
eskisi olsa neolur yenisi olsa ne olur 2. el piyasasımı var parça desen oda yok parça parası desen bir mf den ,nh den ,başaktan,tümosandan ,erkunttan dahamı ucuz olacak
sen hayatında kaç defa landini kullandın veya inceledin.sen hiç merak etme landinide istemediğin kadar parça var ve 2.el piyasasıda senin kullandığın traktörden daha iyi, temiz kullanılmış landinileri bi takip et bakalım kaç gün internette veya galericilerde kalıyo.

duva*-*0 merhaba arkadaşlar yaklasık 1 ay önce hattat a55 aldık cok met ettıler gecenlerde cifte gittik 12 pulluk taktık takviye 3 le 4 çekerde zor sürdü tarlayı bizde 25 yaşında fiyat vardı ondan önce oda 55 likti düz birle sürüyodu o pullukla şimdi bu hattatla t 4 çekerde takviye 3 le zor cekıyor sesi cok fazla cıkıyor.. fabrıkaya bildirdik bakacaklar bakalım turbo takacaklarmıs sankı fıyatta turbo vardı yaramaz bence bu traktörler fiattan şaşmayın kardesim

emektraktor link=topic=39434.msg343865#msg343865 date=1298114008' Alıntı:
arkadaşlar adam ne alayım diye sormamış sadece hattat alıcam görüşünüz nedir demiş bir arkadaşımızda landini al yok falan filan markayı al diye adamın kafasını karıştırmaya çalışıyor adam neticede tümosanda alsa hattat ta alsa türk malı olan başka marka dahi olsa
en azından parası türkiyede kalıyor ve hattat kötü değil güzel bir traktör şahsen parasına göre mükemmel kalitede traktör ister hattat alsın ister tümosan alsın alsında türk malı alsın parası türkiyede kalsın yeter artık bu topraklardan kazandığımız parayı avrupa ülkelerine göndermeyelim /bu zaman a kadar bu topraklarda çok bedeller ödemedikmi zaten eski zihniyetten kurtulalım..
Bindiğimiz dalı sağlam tutmalıyız.

4 çeker traktörle 2 çeker traktörü hangi viteste çift sürdüğünü karşılaştırmak mantıksız. 2 çeker traktör seri birde boğulmaz, çünkü boğulacak kadar asılamaz, zorladı mı patinaj yapmaya başlar. halbuki 4 çeker patinaja kaçmaz, dolayısıyla yük motora biner ve motor boğulur. fark şudur; 4 çekerle pulluğu indirip kaldırmaya uğraşmadan, yorulmadan çift sürersiniz. 2 çekerde traktör patinaj yaptıkça pulluğu indirip kaldırırsınız, yorulursunuz, çift sürme zamanı uzar, tarla tam randımanlı sürülmez. biz de de nevholland 70 66 vardı 11 inç 4 lü pullukla seri 1 ya da seri 2 ile sürüyoduk tarlaları ama, ikide bi patinaja kaçıp tutulup kalıyodu traktör, kuru ve sert toprağı çok yüzeysel sürüyoduk vs. tümosan 80 75 aldık, 3 takviye 15 - 16 gazda hiç arkana bakmadan çok rahat çift sürüyoruz. 70 66 nın seri 1 ine yakın hızda gidiyor traktör. aynı şekilde 70 66 nın 4 çeker olanı kesinlikle 11 inc 4 lü pullukla seri 2 ile, kuru toprakta da seri 1 ile sürüm yapamaz. patinaj yapamayacağı için bütün yük motora biner ve motor boğulur.