HATTAT 110 LA TÜMO 82 80 KAPIŞMASI

Ynt: HATTAT 110 LA TÜMO 82 80 KAPIŞMASI

mustafagursacli link=topic=53036.msg550528#msg550528 date=1330460744' Alıntı:
bize görede eğlence .... ama kkusra bakma sayın başkanım bundan sonra bende harka başlıklar bulacağım merak etme Allahtan bir tane köyde tümosan var bakalım neler olacak .... o zaman konumda düzenleme yapmayacaksın ... çünkü her markaya eşitmesafe olmalı .... Sami abiyle biz 3 senedir konuşuyoruz testi kebabı borcu var motor için mi kırılacağım benim kızdığım başlığı yanlış seçmesi.....
mustafanında bana saçta kuzu sözü var

mustafagursacli link=topic=53036.msg550528#msg550528 date=1330460744' Alıntı:
bize görede eğlence .... ama kkusra bakma sayın başkanım bundan sonra bende harka başlıklar bulacağım merak etme Allahtan bir tane köyde tümosan var bakalım neler olacak .... o zaman konumda düzenleme yapmayacaksın ... çünkü her markaya eşitmesafe olmalı .... Sami abiyle biz 3 senedir konuşuyoruz testi kebabı borcu var motor için mi kırılacağım benim kızdığım başlığı yanlış seçmesi.....
benim takıldığım başlık değil mustafa bey büyük harflerin.biliyorsun büyük harf sitede hakaret yerine geçiyor.istediğin videoyu çek istediğin başlığı koy ama tümosanda aç konuyu bak bakalım değiştiriyormuyum.

Cihan_özece link=topic=53036.msg550542#msg550542 date=1330461100' Alıntı:
benim takıldığım başlık değil mustafa bey büyük harflerin.biliyorsun büyük harf sitede hakaret yerine geçiyor.istediğin videoyu çek istediğin başlığı koy ama tümosanda aç konuyu bak bakalım değiştiriyormuyum.
ya işte böyle dersen hiç olmaz gözünü seveyim ... etmeyin kaç gündür özellikle büyük harfle yazanlar var hiç uyarı görmedik konusunda ... ben bilerek ve isteyerek başlığa kızdığımdan yazdım ...silerseniz tüm sitedeki büyük yazıları silin ... ama bu başlık olayı çok yanlış ... başlıkta resmen hakaret var ve düzenleme yok bende bundan sonra videolarda değişik başlıkta atabilirim ama hoş değil ....

elamanlar çok heyecanlı, iyiki bir kaza olmamış, tehlikeli olmuş ızgaranın üzerine binmek.
demekki her babayiğidin harcı değil bu makinayı çekmek.
üzerine binen adamların ağırlığı, şaseye doldurulan sudan fazla demekki....

Cihan_özece link=topic=53036.msg550542#msg550542 date=1330461100' Alıntı:
bizde neyse o demi başkanım ;)

Çocukluğumuzda aletlerin üzeirne binmeyi , bazen traktörde yer olmazdı tarladan eve gelirken , ayçiçek kazmaya giderkik çocukluğumuzda o yıllarda çok ot olurdu ayçiçeklerde , mecburen kaz ayağı ile arasından geçildikten sonra kazmak gerekirdi. Tarladan eve dönerken en güzel eğlencelerimizden biri kaz ayaklarının uygun bir yerine oturup öyle eve gelmekti. Yerel şivemizde buna 'yedilmek' adını vermiştik. Videodada dayılar goblenin üzerinde iyi yedilmişler , fakat bazıları tırsmış heralde sonra atlamışlar :)

hattatda da ünüversalda yaptıkları hatayı bu videodada sezdim motoru 110 hp gövde daha ufak serinin motor gövde , şanzımana ve defransiyele büyük geliyor ileride ileride şanzıman ve defransiyeli çatır çatır dağıtıp sahiplerini madur etmesi içten bile değil aynısı 683 ünüversallarda oldu 683 ünüversala 448 liğin arkasını koydular milletin ocağına incir ağacını diktiler . traktör yapmak tecrübe ister

bu sacmalık ney şimdi yaf hattatın oldu yerden kaldıramadı tumosan gerı ıteledı ole kaldırdı neyın kapısması bu allah askına neden hattata sans verılmedı geri geri :) :)

yani hattat ortada kalır. tıpkı vatansızlar gibi. yanlız vatansızlarhangi ülkeye giderse gitsin sınır dışı edilemezmiş. her hangi bi yere vatandaşlık bağıyla bağlı olmadığı için. hattatı alanda kapı dışarı edemezse sonra.
SALİM link=topic=53036.msg551770#msg551770 date=1330611439' Alıntı:
hattatı hangi güce koymalı

hattat yavas kalktı patınaj ettı kaldı motor hıc zorlanmıyo bıle tümosan daha suratlı kalktı patınaj etmesıne ragmen gıdıyo tümosanıda aynı suratle kaldır oda kalır orda hattat gıbı ama tümosancılar ıste naparsın hep ıyı taraflarını koyuyolar tümosanın rezıllıqını dokerım orataya ama nese atmım burayaa sonra dusman oluruz