Haşmetin Jantlar değişti

Ynt: Haşmetin Jantlar değişti

nailyetek link=topic=65817.msg746149#msg746149 date=1369082371' Alıntı:
Bilader 2 gün Çırpı da kal, hayata bakışın değişsin. O derece yani,
abi ben burdan 95-80 nin lastikleri görünce bile anladım nasıl biyer olduğunu bizimkiler parçalanmaya başladı onlar daha parlıyo :D
koparanlı 80.4 servet link=topic=65817.msg746155#msg746155 date=1369082857' Alıntı:
Hayırlı olsun birader.Agırlıkları çıkarınca haşmete bi hafiflik gelmiştir ;D
Sağolasın bilader valla rahatladı motor yaw :)
Cihan_özece link=topic=65817.msg746156#msg746156 date=1369082967' Alıntı:
çırpıyı gören mısır ekmeye kalkıyo nail abi neden acaba :)
bi niyetlen volkan blader çelmak kolay :)
Bizim burda su bol verimde alınırda arazide tesviye yok işte yağmurlama şart oluyo oda mısırın içine girip sulaması dert :) Bde domuzlarımız var en besililerinden,ama böyle giderse talep artacak ekim çoğalacak makınayı alırsak iş yapar senden tiyoları alırız :)
umutmalkoc link=topic=65817.msg746157#msg746157 date=1369082995' Alıntı:
hayırlısı olsun
Sağolun

daha okadar bile silinmezdi 95 in lastikleri slaj zamanı yolda çok geziyoruz sağa sola blader.
volkan bende bi 95 in pompayı yetkili servisinde bilgisayar ortamında bi ayarlatmak istiyorum.nasıl olur acaba?

Cihan_özece link=topic=65817.msg746160#msg746160 date=1369083861' Alıntı:
daha okadar bile silinmezdi 95 in lastikleri slaj zamanı yolda çok geziyoruz sağa sola blader.
volkan bende bi 95 in pompayı yetkili servisinde bilgisayar ortamında bi ayarlatmak istiyorum.nasıl olur acaba?
Valla cihan abi ne yalan söyleyim pompa ayarını ilk defa gördüm pekte anlamam ama gerçekten farkketti 2 gün tarlada çalıştım hem yakıt düştü hem çekiş arttı,Bence faydası olur ama ayarsızsa tabi..Bizim motora servis bindi direk pompa sıkıntılı 100lük kadar çekmiyo dedi bizde hiç tereddüt etmedik söktürürken,,Ama sizinkinin durum nası onu en iyi sen bilirsin yada aynı motoru kullanan birilerine gösterecen.
phantomerkunt link=topic=65817.msg746162#msg746162 date=1369084252' Alıntı:
güzel olmuş. bilsem ki önünü kaldırmayacak ben de 2 şer tane sökerim ağırlık. etkiliyor mu önünü??
Pullukta denemedik ama kazayağı kaldırmıyo çokta rahatladı motor.

anayurtlu 3105d link=topic=65817.msg746164#msg746164 date=1369084703' Alıntı:
Valla cihan abi ne yalan söyleyim pompa ayarını ilk defa gördüm pekte anlamam ama gerçekten farkketti 2 gün tarlada çalıştım hem yakıt düştü hem çekiş arttı,Bence faydası olur ama ayarsızsa tabi..Bizim motora servis bindi direk pompa sıkıntılı 100lük kadar çekmiyo dedi bizde hiç tereddüt etmedik söktürürken,,Ama sizinkinin durum nası onu en iyi sen bilirsin yada aynı motoru kullanan birilerine gösterecen. Pullukta denemedik ama kazayağı kaldırmıyo çokta rahatladı motor.
vites fark ettimi kaz ayağında?

phantomerkunt link=topic=65817.msg746169#msg746169 date=1369085474' Alıntı:
vites fark ettimi kaz ayağında?
Şöyle söyleyim 1hafta önce kavun ektik eski kazayağıyla bende üzerinde tohum attım yan ayakları kaldırıp 9ayakla ektik motor öleylen bile 4l ile boğuluyodu,Ayardan sonra 13lü ağır şase kazayağıyla 4h ile banamısın demiyo düz 2ilede gidiyo ama tarlalar çok kesekli olduğu için zıplamasın die hep 4hile çektim hemde çok derin çektim gayet güzel yani 2. kazayağında Düz H2 ile gider

Yeni jantların hayırlı olsun.
haşo ağanın düşmanları varsa çatlasın (Dost başa düşman ayağa bakarmış)

Jantlar hayırlı olsun güzel olmuş hasmete pompa ayarida baya etkilemiş çekişide bi baktırmak lazım pompaya

Yeni jantlar hayirli olsun volkan...
Motorun dumanlamasi yine pompa ayaryla alakalidir...servisde ayar yapsa bikerede ayar tutmasi nadirdr...bizim bicerdoverin pompasini afyonda pompaci kataloga gore ayarladm dedi.bicer yuke girince vapur gibi duman cikariyodu..sokturduk eskisehire goturdum ..o pompaci cok guzel ayar vermis...saat gibi calisiyo simdi..dumani kesti yakiti dustu...pompacidan pompaciya bile verilen ayar degisiyo....

geçmiş olsun ve hayırlı olsun arkadaışm :) aynı sorun bizim haşmettede oldu yalnız kulak kopmadı vidaları kırdı. servis 8 kulaklıyla değiştireceklerini söyledi beklioruz bakalım cidd*-*-*

hayrlı olsun aga jantlar. pompada ayarlandı gözün aydın haşmetin sırtına boruları yüklemişsin

Cihan_özece link=topic=65817.msg746156#msg746156 date=1369082967' Alıntı:
çırpıyı gören mısır ekmeye kalkıyo nail abi neden acaba :)
bi niyetlen volkan blader çelmak kolay :)
Bilader; sizin tarlaların üzerinden 15 cm kadar toprağı alıp bizim tarlalara sersek, acaba aynı mısır olurmu.:S

O boruları tek tek elimle indirip bindireceğime çiftçiliği bırakırım.

Güzel paylaşım. Yeni jantlarda hayırlı olsun. Haşmet ' e diğerleri dayanmamış. Artık pompada ayarlandığına göre performans vidyolarını bekliyoruz...