Haşmet Ağa slaj yerinde

Ynt: Haşmet Ağa slaj yerinde

Koydeym netim yok videoyu izleyemedim :)
Veriler cok güzel Kaleorifer hiç ısıtmıyosa rolesi yanmıstır..
Ac, ısı, fan olmak üzere 3tane rolesi var digital panelin arkasında..

Maşallah haşmet çok güzel gidiyo yol 2 den bahsediyoruz sonuçta, yakıt normal geldi + iş çok çabuk bitmiş eski zamana göre, hem yakıttan hem zamandan tasarruf :)

Traktörün hayırlı olsun öncelikle.Çok hoşuma gitti 110 un gidişi.Senin eski üniversal kaçlı pullukla hangi vitesle sürüyodu bu tarlayı?

videoyu izleyemedim ama değerler gerçekten çok güzel maşallah Allah nazardan saklasin hayırlı bereketli kazanç getirsin her daim... Bide şu söz çok Hoşuma gitti Ise gelince yontulmamis güç, yemeğe gelince beyefendilik gerçekten harika :)

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim dostlar. Mobilden yaziyorum. Surume devam 165 dekar slaj+pancar yerindeyim bugun.aksama verileri ve cevaplari yazarim.

saatte 12 dekar bravo... mısırdan 1 dekarda(1000m2) nekadar verim aldınız? ve nekadar sulama yaptınız?