PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Haşbaylı balyada 1000/750 devir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="giray" data-source="post: 1439604" data-attributes="member: 29552"><p>Amaç otu sapı iple yada tel ile Bi şekilde bağlamak ise hangi devirde kaç gazda yaptığının önemi yok.</p><p>Ama yok ben gerçekten hakkını vererek balya bağlamak istiyorum balyalarım düzgün istenilen kiloda ebatta olsun hepsi bir ayar kutu gibi balya olsun dersen. Kuyruk miliyi 540 alıcak sın gazında bağlamaya başlamadan dakikada 540 devir dönücek şekilde gaz vericek sin. Gür sapta yavaşlıcaksın devri düşürtmücen. Az sapta da boşa çalıştırmıcaksın gerekirse seri gidip makinayı doldurucaksın. Traktör seçimi de haşbaylı kullanım ve gür saplı işlerde 100 beygir civarlarında olmalı ve mümkünse buçuk vitesli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="giray, post: 1439604, member: 29552"] Amaç otu sapı iple yada tel ile Bi şekilde bağlamak ise hangi devirde kaç gazda yaptığının önemi yok. Ama yok ben gerçekten hakkını vererek balya bağlamak istiyorum balyalarım düzgün istenilen kiloda ebatta olsun hepsi bir ayar kutu gibi balya olsun dersen. Kuyruk miliyi 540 alıcak sın gazında bağlamaya başlamadan dakikada 540 devir dönücek şekilde gaz vericek sin. Gür sapta yavaşlıcaksın devri düşürtmücen. Az sapta da boşa çalıştırmıcaksın gerekirse seri gidip makinayı doldurucaksın. Traktör seçimi de haşbaylı kullanım ve gür saplı işlerde 100 beygir civarlarında olmalı ve mümkünse buçuk vitesli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Haşbaylı balyada 1000/750 devir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt