hangisi

Ynt: hangisi

kardes nh den şaşma cok şahane servıs agı var gecenlerde ben cagırmadıgım halde geldı traktorun her yerını kontrol ettı gevsek yerlerı sıktı suan servısı olan tek makıne

bence sen kullağındın deutz u hiç satma çok kaliteli makina sonuçta agrotron 100 alman malı..onda buldun herşeyi başkasnda bulamazsın benden sana tavsiye abicim...agrotron 100 küçük bişey deilki abi..

arkadasım deutzdan vazgecme derım.yıllardır kullanmıssın ve sanırım memnunsun.nh al servısı cok ii dıolar hersey servıstemı.cok arıza verıyorkı servısı guclendırmısler.deutz servıse kolay kolay ıhtıyac duymaz cunku arıza yapmaz kolay kolay.gecenlerde 430 modelıne bındım harıka bı makına,durumum olsa hemen bıtane almayı dusunuyorum.ayrıca artık turkıyedede fakrıkası var yedek parca ve servıs konusunda sıkıntı yasayacagını sanmam