Ynt: hangisi daha az yakar
bu söylediklerini bence herkes okuyup uygulamalı bu bütçeyede ciddi manada katkıda bulunacaktır harika yorumxx34 link=topic=50089.msg584468#msg584468 date=1335172238' Alıntı:İNŞALLAH ALLAH nasip eder bir M420 sahibi olursun.
Ne kadar toprak işliyorsunuz bilmiyorum ama traktörde otomabil gibi ihtiyaca göre olmalı. Üç kişilik bir ailenin 17+1 minibüs alıp kullanması ne kadar akıllıca olursa 80 ya da 100 dönüm toprak işleyen birininde 70hp ' den büyük traktör alması o kadar akıllıca bence. M420 ayarında traktör bilmiyorum ama herhalde tabir-i caizse mazotu lıkır lıkır içer.
Biz Türk milleti kabul etmesek de gösterişi severiz. Komşu almışsa altta kalmamak için ilk fırsatta mutlaka mümkünse daha iyisini almaya çalışırız. Çok aileler var ki adamın altında 40 bin liralık araba var ama buzdolabını aç tam takır kuru bakır
Bazen beni de şeytan dürtmüyo değil emektarı satmadan yeni bir traktör al diye. Yılda ortalama 30 gün adam gibi iş yapacak makinaya binlerce lira bağlamak çok da makul değil bence.