Ender abiden mi alacan eski adapazar yolunda jumbo mix satıyo o ben başka makina aldım kararı değiştirdim Alper makina aldım fabrika makinanın arkasında duruyo parcalamasi cok guzel sanzuman dağıldı geldiler bursadan bir gun sonra degistirdiler sanzumandan dolayi cayiri sıkıştırıyormuş öyle dedi servis hem elektrikli hem şaftlı benimki elektrikle kullaniyorum alacaksan şaftlı al o jumbo mixin bıcakları teneke gibi git bi çiftçiler traktördeki alper makinaya bir bak derim Hatta Referans olarak Alperen İnci tavsi etti dersen bişeyler yaparlar Abdullah var sarı bi genç birisi patronu oranın ona adımı ver gerisi kolay [emoji6]Kardés hayırlı olsun.memnunmusun makineden.elektrikte çalışırken yonca ve talaşı iyi parcaliyormu. Bende düşünüyorum da.Ender abi "tek"olur [emoji4]
Not: Farmtek yem karma makinaları çok güzel ama bayiye git bir gör müşteriyle nasıl konuşuyorlar fiyatlar uçuk müşteri memnuniyeti yok malının arkasında durmuyorlar ben hem elektrikli hem şaftlısını alıyordum farmtekin 500 tl kadı aramızda en son fabrika müdürünü aradı müdür o 500 tl'yi de indir dedi ama makina 30 gün sonra gelecek diye dalga gecermiş gibi hitap ettiler Ellerinde makina yokmuşda 30 gün sonra cıkacakmış makina sanki özel makina yaptırıyoz. O yüzden kimseye Farmtech yem karma olsun yem ezme olsun ot slaj makinası olsun vs vs vs hicbir kimseye tavsiye etmem böyle bir hitap mı var arkadas 30 gun sonra cikacakmis makina diye Alper yem karma guzel fabrika sonuna kadar makinanin arkasinda yurt disinada ithal ediliyo