Abi Tümosan 6060 öneririm yakıtı çok iyi bu serilerde agriza sıkıntısı yok memnun kalacağını dusunuyorums.a yaklaşık 60 dönüm bağ ve zeytinlik işliyoruz styer 8043 var fakat motor küçük geliyor değiştirmek istiyoruz 54 c 540 yada styer 8073 arasında kaldık önerebileceğiniz traktör varmı artıları eksileri nelerdir bu traktörlerin
Nedir bu erkuntun olayı?Tumosan ve Erkunt almada ne alirsan al
Sadece Erkunt a özel değil yerli üretim traktörler genel olarak arıza yönünden üzüyor insanları. Bazısıda çok memnun şans mıdır nedir artıkNedir bu erkuntun olayı?
Abi bizde 2005 model 6080 var komşuda 8280 var Allah'a şükür daha büyük sıkıntısı çıkmadı bu serilerdende pişman olan hiç görmedim yeni modelleri bilemem ama eskiler harikaSadece Erkunt a özel değil yerli üretim traktörler genel olarak arıza yönünden üzüyor insanları. Bazısıda çok memnun şans mıdır nedir artık
1. çift çeker problemiNedir bu erkuntun olayı?
ekonomik gücünüz eger müsaitse deutz veya john deere alın derim. diger markalar 5 kere arıza verirse bu markalar 1 kere arıza verir genelde. benim düşüncem bu. ben john deere aldım üstelik 1976 model 1120 63hp daha tık demedi. maşallahı var. üstelik bizim bölge engebelli arazis.a yaklaşık 60 dönüm bağ ve zeytinlik işliyoruz styer 8043 var fakat motor küçük geliyor değiştirmek istiyoruz 54 c 540 yada styer 8073 arasında kaldık önerebileceğiniz traktör varmı artıları eksileri nelerdir bu traktörlerin
Abi bizde 2005 model 6080 var komşuda 8280 var Allah'a şükür daha büyük sıkıntısı çıkmadı bu serilerdende pişman olan hiç görmedim yeni modelleri bilemem ama eskiler harika