LS TRAKTÖR 2009 GÜNEY KORE
OnayliyorumMf-1953/Ingiltere (mf çiler onaylarsa dogruysa)
Td 110 ve erkunt 90 lüxün çıkaramadığı 33 ton pancar yüklü tırı tek seferde aldı 400 metre tarlanın içinden yola çıkardı .çok zalım bi traktör .eski universallarda ayrı bi alemdi.. daha dogrusu eski motorların hepsi orjinaldi..
Ls traktör daha eski ilker yanlisin varLS TRAKTÖR 2009 GÜNEY KORE
Aynen 110-90 nin bile LS uretimi varLs traktör daha eski ilker yanlisin var
Universal 650 karniyarik derdik 38 jantli olan cok gucluydu soyhalar..yag filtresinde yag sogutucu vardi..birde karteri yag ve hava filtresi komple 1 tenekeden fazla yag alirdi..dugmeyle calisir calismazsa her motor vurduramazdi zamaninda...Td 110 ve erkunt 90 lüxün çıkaramadığı 33 ton pancar yüklü tırı tek seferde aldı 400 metre tarlanın içinden yola çıkardı .çok zalım bi traktör .
Abi seri üretime 2009 da başladı diye biliyorum.Ls traktör daha eski ilker yanlisin var
Nasıl yani 110-90 nın üretimi tam anlamadım açıklarsan sevinirimAynen 110-90 nin bile LS uretimi var
Şoyle soyleyeyim Newholland lisans li uretim bitince mavi renkli cikti LS traktorun abi...☺Nasıl yani 110-90 nın üretimi tam anlamadım açıklarsan sevinirim
Vay be ls ye bak sen
2008 de türoiye ihracati basladi. Kurulusunu hatirlamiyorum ama 1970 lere dayaniyo belkide daha eskiAbi seri üretime 2009 da başladı diye biliyorum.
Ls 70 beygir ve ustu yeni serilerin ithalatini nisan 2017 gibi tekrar baslatiyo diye bilgi aldim nekadar dogrudur bilememLs suan da has IVECO motor kullaniyor eski fiat motorlari..