Hangi pick up alınır?

Hangi pikap alınır?

• Toyota Hilux

Kullanılan: 5 41.7%
  • Ford Ranger

Kullanılan: 2 16.7%
  • Wolkswagen Amarok

Kullanılan: 1 8.3%
  • Nissan Navara

Kullanılan: 1 8.3%
  • Mitsubishi l200

Kullanılan: 3 25.0%
  • Pick up alınmaz

Kullanılan: 0 0.0%
  • Isuzu dmax

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Herkese merhaba
Hangi pick up ı tercih edersiniz? 200 bin km ve üzeri pick up kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim.

hilux her açıdan daha iyi bence. l200 sanayiden çıkmıyor deniyor. vw tercih etmezdim pickupta nissanı bilmiyorum. forda da ısınamadım açıkçası. hilux klasik toyota arızası az olur parçası ucuz olur. çok sağlam bir pick uptur.

L200 çok begeniliyor , ben 2011 hilux kullanıyorum. 200 bin km oldu. Sıfır almıştım. Değiştirmeyi düşünüyorum. L200 neden beğeniliyor bilmiyorum. Ama dünyada satışlara bakılırsa toyota ve ford çok satılıyor. L200 ü 200 bin km üzerinde kullanan biri + ve - yönlerini söylerse bilgi sahibi oluruz.

2011 Ford rencır kullanıyorum230 binde 4x2
Sağlam parçası var bizde
Pikap başka bir şey hem işe hem bayramlık öyle olunca temiz tutmak zor hayvancılıkta var bizde
Yol tutuşu kötü arka hafif boş iken kaydırıyor hep arkayı
ASR yok bu modelde çok çaprazda kalıyor boş iken yürümüyor çamurda yüklü iken iyi gidiyor
Bizimkiler ilk alırken fiyat uygun ondan aldım pekte şikayet yok

Bütçe nedir kullanım türünüz nedir listeye isuzu d maxı ekle özelikle 1.9 motor ile vergi avantajı var toyota kendini kanıtlamış araba l200 arazi kabiliyeti olarak öne çıkıyor amorok ve navara konfor olararak öne çıkıyor amarok hariç hepsi japon ben eski nissan kullanıcısı olarak ben bile yenilemeyi düşünüp benbile seçim yapamıyorum ha bide l200 ün arkası bir tık geniş

2011 Ford rencır kullanıyorum230 binde 4x2
Sağlam parçası var bizde
Pikap başka bir şey hem işe hem bayramlık öyle olunca temiz tutmak zor hayvancılıkta var bizde
Yol tutuşu kötü arka hafif boş iken kaydırıyor hep arkayı
ASR yok bu modelde çok çaprazda kalıyor boş iken yürümüyor çamurda yüklü iken iyi gidiyor
Bizimkiler ilk alırken fiyat uygun ondan aldım pekte şikayet yok
Rangerlar o kasada iz genişliği bir tık yakın ondanda oluyor

Arkadaşımda L200 var 4x2 olan 2016 model. 2.4 motor canavar gibi. Yakıtı sakin kullanımda 7 litre ortalama. Bizim oralar rüzgarlı ve virajlı olduğundan ilçeye şehre vs giderken arkaya 2 çuval kum atıyorlar. Yoksa çok savruluyor.
Bundan önce de 2009 L200 4x4 ü vardı, o perte çıkınca buna geçti. 4x4 L200 üstüne o ligde başka pickup tanımam. Arazi için birebirdir. Amarok, hilux, navara, ranger da var çevrede. Onlar daha konforlu olabilir ama içlerinde bakımı da en ucuz olan L200 dür. L200 de öyle kazık gibi bir araç değil yani gayet rahat bana göre.
İkinci şahsi tercihim de dmax olurdu heralde.
Tabii ben eskiciyim, 1986 Hilux LN65 olsun acımadan bineyim 🤠
Veya 90 lar mazda, toyota mitsubishi vs.. ölümsüz makinalar bunlar.

Bütçe nedir kullanım türünüz nedir listeye isuzu d maxı ekle özelikle 1.9 motor ile vergi avantajı var toyota kendini kanıtlamış araba l200 arazi kabiliyeti olarak öne çıkıyor amorok ve navara konfor olararak öne çıkıyor amarok hariç hepsi japon ben eski nissan kullanıcısı olarak ben bile yenilemeyi düşünüp benbile seçim yapamıyorum ha bide l200 ün arkası bir tık geniş
Sıfır km düşünüyorum.