Kullanıyormusunuz?Mitsubishi l200den şaşma derim
Rangerlar o kasada iz genişliği bir tık yakın ondanda oluyor2011 Ford rencır kullanıyorum230 binde 4x2
Sağlam parçası var bizde
Pikap başka bir şey hem işe hem bayramlık öyle olunca temiz tutmak zor hayvancılıkta var bizde
Yol tutuşu kötü arka hafif boş iken kaydırıyor hep arkayı
ASR yok bu modelde çok çaprazda kalıyor boş iken yürümüyor çamurda yüklü iken iyi gidiyor
Bizimkiler ilk alırken fiyat uygun ondan aldım pekte şikayet yok
Kaç model intensemi invitemi12 senedir l200 kullanicisiyim gerek Arazi gerek uzun yolda çok verimli, rahat bir araba 1 Ton yük sariyorum rampa da banamisin demiyor şeytan kulağına kurşun bakımları hariç sanayiye bile gitmedim şuan 230bin km de
Bi tık fiyalatları yüksek yoksa kusur bulan çarpılır bide arkadaş bütçesi ve hangi modeller arası 4x2 mi 4mü belirtmedi belirtse yardımcı olacağız amahepsinin güzel yanları var fakat
Toyota'nın Dizel D-4D motorunu çok övüyorlar.
ömürlük diyorlar.
sırf bu yüzden Toyota Hilux diyorum...
İnvite 2011 hocam 4x2 komşuda intense 4x4 u var o biraz hantal 4x2sine göre ama beygir farkı var tabiKaç model intensemi invitemi
4x4te 4x2 ikiside 136 beygir eğer lastikleri orjinalse yükseltme yoksa sorun vardır yoksa hantal olmaması lazımİnvite 2011 hocam 4x2 komşuda intense 4x4 u var o biraz hantal 4x2sine göre ama beygir farkı va
4x4 178 beygir hocam 2014 model ama o ruhsatta öyle 178 beygir4x4te 4x2 ikiside 136 beygir eğer lastikleri orjinalse yükseltme yoksa sorun vardır yoksa hantal olmaması lazım
Sıfır km düşünüyorum.Bütçe nedir kullanım türünüz nedir listeye isuzu d maxı ekle özelikle 1.9 motor ile vergi avantajı var toyota kendini kanıtlamış araba l200 arazi kabiliyeti olarak öne çıkıyor amorok ve navara konfor olararak öne çıkıyor amarok hariç hepsi japon ben eski nissan kullanıcısı olarak ben bile yenilemeyi düşünüp benbile seçim yapamıyorum ha bide l200 ün arkası bir tık geniş
Bi tık fiyalatları yüksek yoksa kusur bulan çarpılır bide arkadaş bütçesi ve hangi modeller arası 4x2 mi 4mü belirtmedi belirtse yardımcı olacağız ama
4×4Bi tık fiyalatları yüksek yoksa kusur bulan çarpılır bide arkadaş bütçesi ve hangi modeller arası 4x2 mi 4mü belirtmedi belirtse yardımcı olacağız ama
Otamatik instlye 178 invite intense 4x4 4x2 136 2012 sonrası partiküllü iptal yapılırsa hantallık kalkar4x4 178 beygir hocam 2014 model ama o ruhsatta öyle 178 beygir
1.9 dmax v cross modelini tercih edebilirsin ciddi vergi avantajı olur mutlaka test sürüşüyap 2.5lerden geri kalmazSıfır km düşünüyorum.