Selamlar iyi akşamlar buğday tarlalarimda septorya artı pas belirledim ve priaxor mu azimut mu yoksa topquard mi atsam karar veremedim sizce hangisini atmalıyım ?Ya da sizin önerebileceğiniz bi pas ilacı var mı?Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu yapraktaki lekeler sarı pas mı hocam sizceHocam topquard ve azimut azoxstrobin Priaxor pyroxstrobin dir
Topguard kendim kullandım azimutu da kullananlar var. Topguard çok başarılı ama azoxstrobin bitkiyi biraz kasar uygulandıktan sonra o yüzden güçlü olmayan bitkilerde düzelme 10 15 günü bulabiliyor. Ama sağlam bitki de 7-8 günde etki gösteriyor. Yeşillendirme ve koruması 30 gün var diyebilirim. Priaxor kullanmadım ama çok methettiler onu da
Hocam topquard ve azimut azoxstrobin Priaxor pyroxstrobin dir
Topguard kendim kullandım azimutu da kullananlar var. Topguard çok başarılı ama azoxstrobin bitkiyi biraz kasar uygulandıktan sonra o yüzden güçlü olmayan bitkilerde düzelme 10 15 günü bulabiliyor. Ama sağlam bitki de 7-8 günde etki gösteriyor. Yeşillendirme ve koruması 30 gün var diyebilirim. Priaxor kullanmadım ama çok methettiler onu da
Anladım elime yada pacama sarılık gelmiyor büyük ihtimalle septoria bu hastalıkHocam görselden hastalık tespiti yapılmaz eline sarılık geliyorsa sürünce sarı pastır
Pas ilacının icine 50 gr cinko sulfat 75 gr magnezyum sülfat 100 gr aminoasit 100 gr üre karıştırsam sıkıntı olur mu ya da hangileri karışabilirHocam görselden hastalık tespiti yapılmaz eline sarılık geliyorsa sürünce sarı pastır
Bu dedigim şeylerle karıştırsam olur mu priaxoru 50 gr cinko sulfat 75 gr magsul 100 g üre 100 gr aminoasitPriaxor gozle.gorulur faydasini gordum
Ben karistirmadan attim karisimi bilmiyorum ayri ayri atmayi tercih ettimBu dedigim şeylerle karıştırsam olur mu priaxoru 50 gr cinko sulfat 75 gr magsul 100 g üre 100 gr aminoasit
Ben karistirmadan attim karisimi bilmiyorum ayri ayri atmayi tercih ettim
Biz operamax uygulaması içine 80-100 Gr amino asit ve yaprak gübresi uyguluyoruz kök boğazda 120-150 Gr kadar uygulamıştık amino asit pas ilacı da sıkıntı yaratmaz faydası olur zararı olmaz gönül rahatlığı ile uygulayabilirsinizarkadaşlar son kararımı verdim ve priaxor almaya karar verdim fakat gübretaın forceful aminoasitiyl karıştırabilir miyim bilgisi olan var mı acil lazım bu bilgi
Biz operamax uygulaması içine 80-100 Gr amino asit ve yaprak gübresi uyguluyoruz kök boğazda 120-150 Gr kadar uygulamıştık amino asit pas ilacı da sıkıntı yaratmaz faydası olur zararı olmaz gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz
Operamax dönüme nekadar kullanıyorsun anlayamadımBiz operamax uygulaması içine 80-100 Gr amino asit ve yaprak gübresi uyguluyoruz kök boğazda 120-150 Gr kadar uygulamıştık amino asit pas ilacı da sıkıntı yaratmaz faydası olur zararı olmaz gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz
Operamax 200ml dekar olarak atıyoruzOperamax dönüme nekadar kullanıyorsun anlayamadım