Kötünün iyisi.karbüratör sorun açıyor çalışmıyor boğuluyor.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Burada alet edevat falan aldığımız yer var orası zomax diye bi marka önerdi var mı kullanan iyi kötü duyumu olan? [emoji5]
Kötünün iyisi.karbüratör sorun açıyor çalışmıyor boğuluyor.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Burada alet edevat falan aldığımız yer var orası zomax diye bi marka önerdi var mı kullanan iyi kötü duyumu olan? [emoji5]
Oleo macta nasıl sorunlar yaşadınızHusqvarna 365 xtorq olmayan modeli sadece 365 olan modelini al.
Kullanıyorum çok güçlü bir makine tavsiye ederim.
952 oleomac vardı sorun yasadim hep.
Kötünün iyisi.karbüratör sorun açıyor çalışmıyor boğuluyor.
Silindir contası parçalanmıştı
Kesim esnasında ağaca saplanan mahfuz kısmı kırıldı.calişmasi her zaman problem olmuştu .çabuk çalışmıyordu.
2009 da almıştık bir kere ustaya gitmedi karbratör dahi değişmedi. buji ve zincir değişti sadece 10 11 yıldır kullanıyoruz şu an sadece palanın değişmeye ihtiyacı var.
[video=youtube;KYt6MojXa78]https://www.youtube.com/watch?v=KYt6MojXa78[/video]
Markası nedir abi?
2009 da almıştık bir kere ustaya gitmedi karbratör dahi değişmedi. buji ve zincir değişti sadece 10 11 yıldır kullanıyoruz şu an sadece palanın değişmeye ihtiyacı var.
[video=youtube;KYt6MojXa78]https://www.youtube.com/watch?v=KYt6MojXa78[/video]
Konunun eğli abi geldi kimbilir kać motor eskittin zamanında abi [emoji4]Amca guzel kullaniyor fakat kör zincirle calisiyor motorun sesinden belli bizde ormanda calisiriz amca 8-10 saat boyle çalışsa aksam oturduğu yerde uyur zincir bilemesi çok onemli beyler birde kuma taşa topraga degdirmiyecen yoksa çok ugrasirsinkessin diye
Merhabalar abilerim kardeşlerim .
Foruma fazla giremiyorum eskisi gibi bu yüzden kim nasıl bilemiyorum inşallah iyisinizdir. Şimdi dedemin husquvarna 61 i var baya eski kullanıyoruz ama diken üstündeyiz sürekli bi sıkıntı açıyor zaten bizim değil.
Kendimiz bir tane alalım dedik. Alacağımız makina kurumsal bir firmadan olmalı. Ayrıca ne çok amatör ne de çok profesyonel bir şey istiyoruz orta bişey işimizi görür Sanırım. Kolay kolay arıza yapmaması bizim için çok önemli. Yardımınızı bekliyoruz yarın alma niyetimiz var. Şimdiden çok teşekkürler.. [emoji5][emoji5]
Bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim affola
Amca guzel kullaniyor fakat kör zincirle calisiyor motorun sesinden belli bizde ormanda calisiriz amca 8-10 saat boyle çalışsa aksam oturduğu yerde uyur zincir bilemesi çok onemli beyler birde kuma taşa topraga degdirmiyecen yoksa çok ugrasirsinkessin diye
Budur. Hem parçaları da servisi de bulunur. Oregon bunlara uyumlu parça üretir hem. Jonsered de iyidir kaliteyi bozmadıysa.Husqvarna eğer orjinal isveç ise alın brezilya iyi değil. 98 de husqvarna 61 aldık maşallahı var. Stihl de ise alman malı ise alın. Oleomac kullanmadım domar motorlar için çok ciğeri derlerdi bizim ormancılar. Bence husqvarna ve Stihl kullanıcı olarak tavsiye ederim.