Vs leri severim heleki ortada bir iddia varsa zevkine doyum olmaz bir yüz ifadesi bir sessizlik herşeyin resmi olur bazen
Kolay gelsin same nh yi zayıf yerinden vurmuş td deki pulluk kaç inç baya yavaş gidiyor.
5 li pulluk tdnin harci degil.14 inc pulluktd 5 liyi güzel çekiyor yine, pulluk kaç inç acaba...
Paylaşım için tşkler abi. Allah kolaylık versin. Bu td90 ların performansını pek beğenen yok bizim oralarda keşke 100luk alsaydık diye dövünüyorlar hep.
Arkadaşlar td ninde hakkı yenmesin.5li 14 ınc pullukla kendi şartlarına göre gayet iyi gidiyor.ben bile 6420 ye 5 li 12 ınc takıyorum.kullanılan şartlara göre değerlendirme olsa daha doğru olur
Burda hakkini yemek yada kotulemek icin paylasmadim ki.sadece ufak bi iddaalasma vardi sonucu gosterdim.
Td nin arkadaki pulluklar motorun ön lastikleri kaydırıyor mu çizi mi yamuk
Pulluk 14 inc.td de ayriyetten bir aparat daha takili servis takti performans arttirici gibi bisey manifolta takktilar
Toprak yapınız nasıl bilmiyorum ama ben td90 5 li 12 inç kullanıyorum 1 vitesle rahat gidiyor td nin burda yavaş gitmesi bence pulluğun büyüklüğünden olmuş
Kolay gelsin