Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Tavlı yer ekim sorunsalı deneme yanılma yöntemi buyıl illallah ettirdi bakalım sonuç nasıl olcak
Ekli dosyayı görüntüle 83690
Güzel tasarım, çalışır bu sistem
Tabaklardan sıçrayan küçük çamurlar birikip hortumun kırılmasına sebep oluyor galiba, biraz hortum uçlarından kesebilirsiniz 5-10 cm kadar
Daha basit kullan-at bi malzeme düşünmek lazım
Limoncularda falan ambalaj filesi oluyor
O da olabilir

Güzel tasarım, çalışır bu sistem
Tabaklardan sıçrayan küçük çamurlar birikip hortumun kırılmasına sebep oluyor galiba, biraz hortum uçlarından kesebilirsiniz 5-10 cm kadar
Daha basit kullan-at bi malzeme düşünmek lazım
Limoncularda falan ambalaj filesi oluyor
O da olabilir
Hortumların uçlarından mümkün oldukça kirptım ama yine fayda etmedi kuru toprakta hiç sıkıntı yok sadice nemli ıslak ve çok tavlı yerde saçlar hortum kurslarına toprak atıyor sadice bu markada değil daha önce kullandım markalardada aynı sorunla karşılaştım
Tavsiyen için teşekkür ederim buda hurda lastik zaten masrafsız

Bugün arpalara ot ilacı hava tam ilaç havasıydı sıfır rüzgar 👍

Resimler ve ekler

• IMG_0075.png
    IMG_0075.png
    487.6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0078.jpeg
    IMG_0078.jpeg
    110.7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0079.jpeg
    IMG_0079.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 13
Tırmığı alıp doğru tarlaya.Buğday ekimi öncesi son işlemi yaptım.Ekim sonrası lastik merdane ile bastırma,evlek alma,kenar çevirme işleri.

Resimler ve ekler

• IMG_0225.jpeg
    IMG_0225.jpeg
    312.5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0292.jpeg
    IMG_0292.jpeg
    548.8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0302.jpeg
    IMG_0302.jpeg
    282.7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0304.jpeg
    IMG_0304.jpeg
    262.6 KB · Görüntüleme: 13
Kolay gelsin tarlanın etrafını neden kanal açıyorsunuz?
Tşk.Burada başka komşu tarla yok ama bitişik tarla olunca oradan bu tarafa buradan o tarafa su kaçmasın diye açılıyor.Yan taraf mısır olup bu tarafa su kaçırırsa,sizinde buğday harman zamanınız gelmişse herşey altüst olur.Burası biraz şekilsiz tarla,kenardan su götürmek için açtım.