Hayırlı olsun bilader takınca izlenimlerini paylaşıver bi zahmette bende düşünüyorum .Kamera ekran aldık takacaz bakalım boş bi vakitte 300 tlye aldım Ekli dosyayı görüntüle 42344
Hayırlı olsun bilader takınca izlenimlerini paylaşıver bi zahmette bende düşünüyorum .Kamera ekran aldık takacaz bakalım boş bi vakitte 300 tlye aldım Ekli dosyayı görüntüle 42344
Hayırlı olsun iç dikiz aynanın ora iyi olurKamera ekran aldık takacaz bakalım boş bi vakitte 300 tlye aldım Ekli dosyayı görüntüle 42344
Geçmiş olsun sinir bozucu bir durum. O adamın ustalıkla alakası yok. Bizim ilçede var Bi tane aynısı çok adamın televizyon panelini kırdıTv yine olmadı adam ückağıtcinin Allah'ı cikti
Carsambadan beri oldu gelicek oyalıyor en son cumartesi gelcekti cumadan beri telefon acmıyor bugun 25 defa aradım yine acmadi en son dukkanin önünde bekledim yakaladim sonra biri getircek dedi onun noyu sonradan yapacak ustaya ulaştım usta şimdiye dek 150 lira masraf oldu diyo adam yok ora yok bura deişti en son karakola gittim şikayettci oldum ama şikayet almadılar devir üçkahatçi hirsiz adam dolandirma devri olmuş tv de olmadı parada gitti
Sağolasın abiGeçmiş olsun kardaş .her işe giriyonuz ne mutlu başarıyonuzda bu işe aklım ermedi.nutkunuzmu tutuldu nasıl aldanıyosun böyle şerefsizlere.servis var olmuyosa yenisi var yeni parasına gelmiştir buda
Sağol abi sadice elektironik eşyada değil tüm sektörlerde böyle çakallar varGeçmiş olsun sinir bozucu bir durum. O adamın ustalıkla alakası yok. Bizim ilçede var Bi tane aynısı çok adamın televizyon panelini kırdı
Hayırlısı olsun kaca ve nereden aldinizKamera ekran aldık takacaz bakalım boş bi vakitte 300 tlye aldım Ekli dosyayı görüntüle 42344
Sağolasın abi sağ tarafa düşünüyorum elektrik bağlantısı daha kolay alınırmami hayırlı olsun
çok işe yarayacak bunlar.
ama monitörü çok iyi bir yere monte et.
toz ve sudan uzak olsun.
Sağolasın abi takınca paylaşırım bende düşünüyordum aldım geldim müsait bi günde bağlayacamHayırlı olsun bilader takınca izlenimlerini paylaşıver bi zahmette bende düşünüyorum .
Evet bende oraya düşünüyorumHayırlı olsun iç dikiz aynanın ora iyi olur
Sağolasınız konyadan 300e aldım internetten almadımHayırlısı olsun kaca ve nereden aldiniz
kesekle mücadelem devam ediyor.
kesekler beni kesti,
pes etmek üzereyim.
rotovatör pahalıEkli dosyayı görüntüle 42375
profil resmini yerimDöytz mü la o çarpıldı mı o kolları öne gelmiş [emoji23][emoji23]
profil resmini yerim![]()
Kolay gelsinŞanstan mazot bitti beklemedeyiz garibanla[emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 42386Ekli dosyayı görüntüle 42387
Kolay gelsin vermişsin kavisi yakmış gariban[emoji123]Şanstan mazot bitti beklemedeyiz garibanla[emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 42386Ekli dosyayı görüntüle 42387
kolay gelsin abi kazayapının arkasına bi merdane alsan çok iyi olcakmışkesekle mücadelem devam ediyor.
kesekler beni kesti,
pes etmek üzereyim.
rotovatör pahalıEkli dosyayı görüntüle 42375
Teşekkürler yaşar abi[emoji4]Kolay gelsin
Teşekkür ederim abi [emoji4]Kolay gelsin vermişsin kavisi yakmış gariban[emoji123]