Duvar işi bitti ama bizde bittik
Ne kum yetecek gibi ne cimento
Nede taş
Ne kum yetecek gibi ne cimento
Nede taş
Şaseler 160 lık NPU. Köşebent ve kaynaklar gayet güzel. Taban ızgaraları bi tık daha sık olabilirdi. Babalar 4 mm. Kasa bağlantıları 5 mm. Taban sacı 3 mm. Kapaklar ve İlaveler 2 mm.Maşallah güzel kemikli görünüyor
Şaseler köşebentler kaynaklar falan nasıl
Kral bizde attik gübre 1 gün sonra 3 kg yağmur yağdı 2 gün sonra tekrar 2kg yağdı bizim gübreler uçtumu nolduİşin yakasından yapıştık ama yağmur aman vermeyecek gibi
Kabinin sağı solu kapandı tozdan, otomatik direksiyon iş görüyor
Döner tırmıklar çamura sarana kadar devam
Yağmurdan sebeplenmek için elimizden geleni yapıyoruz
Eh dün attığımız üreler erir onunla da avunuruz
Olana bereket
Yok yahu uçmaz iyi olmuşKral bizde attik gübre 1 gün sonra 3 kg yağmur yağdı 3 gün sonra tekrar 2kg yağdı bizim gübreler uçtumu noldu
Yanlis uygulama yapmissiniz. Arazide pas varsa azot hastaligi ilerletirBugün ilk pas ilacını attım,içine dekara 150 gr olacak şekilde üre ve 150 gr me selatli ve iz elementli npk yaprak gubresi de karıştırdım...
Cins Adana 99
Teşekkür ederim, söylediğiniz aklımın bir kenarında sürekli ikaz lambası gibi yandı, söndü aslında. Daha önce beyefendi nickli arkadaş azot, böcek, hastalık ilişkisine dair bilgi vermişti.Yanlis uygulama yapmissiniz. Arazide pas varsa azot hastaligi ilerletir
Bu atım uçları,değişmelii,pratikleşmeliiBugün ilk pas ilacını attım,içine dekara 150 gr olacak şekilde üre ve 150 gr me selatli ve iz elementli npk yaprak gubresi de karıştırdım...
Cins Adana 99
Abi gözünü seveyim tanesi 150 lira olmuş nasıl değiştirelimBu atım uçları,değişmelii,pratikleşmelii
Hocam bunlar üzerinde gelenlerin aynısı,takimi bir kez yeniledim.Bir zaman arkadaşlar kullanmış toz kükürtü eritememisler ve öyle atmaya çalışmışlar ,tıkanmış ve çürümüştü.Bu atım uçları,değişmelii,pratikleşmelii