Kolay gelsin bizim burda en erken ben ekerim daha 2 aydan falza var ekim sezonunaTorba agzı. Açmadan daha stresli iş yok hele gübre torbası [emoji3][emoji3]Ekli dosyayı görüntüle 41054
Kolay gelsin bizim burda en erken ben ekerim daha 2 aydan falza var ekim sezonunaTorba agzı. Açmadan daha stresli iş yok hele gübre torbası [emoji3][emoji3]Ekli dosyayı görüntüle 41054
Yakın olsada gelsek beklesek geceleriHerkese kolay gelsin
pancara domuz dadandıEkli dosyayı görüntüle 41055
Korkuluk halay çekecek gibi duruyor[emoji2]köpek olsa kokusu sesi fayda etmezmi acaba.Herkese kolay gelsin
Abi ben yakınım gel ya [emoji16] bezdirdi iyice mısırdan çıkaramıyorum daha gündüz geliyor akşamı beklemeden. Geçen gece 5 köpek saldık köpekleri ezdi çıkardı geri. Tüfekle yaralayıp sağlam bir dayak çekicem [emoji16][emoji16]Yakın olsada gelsek beklesek geceleri
Çok severim domuz beklemeyi
Bizde pek yok
Tam macera varmış Eren[emoji4]Abi ben yakınım gel ya [emoji16] bezdirdi iyice mısırdan çıkaramıyorum daha gündüz geliyor akşamı beklemeden. Geçen gece 5 köpek saldık köpekleri ezdi çıkardı geri. Tüfekle yaralayıp sağlam bir dayak çekicem [emoji16][emoji16]
Bizim tarlanın dereye yakın ince uzun şekilde bir yeri vardı geçen sene orası geçiş noktası idi hiç zarar vermeden gidiyor du gerçi bizim burada fazla barınamıyorHerkese kolay gelsin
Geçmiş olsun Yusufkomşumuz gübre yüklü römorku,derin bir çukura devirmiş,
gittik,nasıl hasar vermeden kaldırabiliriz düşündük böyle bir fikir edindik,
çokta başarılı oldu,
hiç hasar vermeden,kalktı ayakları üzerine.Ekli dosyayı görüntüle 41057Ekli dosyayı görüntüle 41058Ekli dosyayı görüntüle 41059Ekli dosyayı görüntüle 41060Ekli dosyayı görüntüle 41061Ekli dosyayı görüntüle 41062
Kolay gelsin Yusuf abi işi bilen güzel fikir çıkarıyor ortayakomşumuz gübre yüklü römorku,derin bir çukura devirmiş,
gittik,nasıl hasar vermeden kaldırabiliriz düşündük böyle bir fikir edindik,
çokta başarılı oldu,
hiç hasar vermeden,kalktı ayakları üzerine.Ekli dosyayı görüntüle 41057Ekli dosyayı görüntüle 41058Ekli dosyayı görüntüle 41059Ekli dosyayı görüntüle 41060Ekli dosyayı görüntüle 41061Ekli dosyayı görüntüle 41062
Kolay gelsin Yusuf abi işi bilen güzel fikir çıkarıyor ortaya
Bu çift dingilli römork un huyu bu az bi dengesizlikte devrilir hiç sevmem
römorkun sahibi; "şaseye halatları bağlayıp 3-4 traktör beraber çekelim dedi"Geçmiş olsun Yusuf
Cana gelmesin mala gelsin diyoruz ama
Mal canın yongası 20 bin tl yi gecmistir normal bir romork . Bir yeri yamuk olunca romorkun hep gözüme takılır
Yaptirmadan icim rahat etmez
Siz iyi zarar vermeden halletmisiniz
Kolay gelsin bereketli olsun yer neresi acaba
Geçmiş olsun verimi nasıl etkiliyor
Gecmiş olsun abiEkli dosyayı görüntüle 41087Ekli dosyayı görüntüle 41088Ekli dosyayı görüntüle 41089
Alpuda dün gece don olayı yaşandı tatlı mısırları yaktı attı
Nasipten ötesi yalan bi kez daha anladık