Çit direk işine devam
Kolay gelsin.Arıza mı yoksa yeni sezona hazırlık mı?Bugün böldük bakalım ne çıkacak içinden
Kolay gelsin.Arıza mı yoksa yeni sezona hazırlık mı?
Kolay gelsin.hayırlı işler,Devirip çizelle tesviyeye getirdiğim yerlere c bıçak rotil çekiyorum
Arkadan yarı çağıllı toprak çıkıyor
Üstünden kış geçince çağıllar helva gibi olur
Mısır, pancar, ayçiçeği gibi yazlık ürünlerde aynı uygulamayla toprak hazırlarım
Eskişehir'den selamlar
kolay gelsin hayırlı işlerEkli dosyayı görüntüle 72844Ekli dosyayı görüntüle 72845
En güzel terapi
Bütün senenin stresi toprağın altına gidiyor.
Bol bereketli işler cümleten
Tarla sofralarının lezzetinin beş yıldızlı lokantalarda bulunmadığını bilen bilir. Bunu bildiği halde şehirlerdeki lokantalara mahkum kalanların durumlarına her zaman üzülmüşümdür.ben masa başında mesaide @hsynkky tarlada mesaide
@hsynkky birde nispet için anlık foto atmış arkadaş sen ablana gıcıklık yap ahada bende seni trakkulübe rezil ettim
haftasonu b.tan işleriyapıyorsunuz haftaiçi yokum diye salçalı ekmekli işlere koşuyonuz ayıp ayıp
yağmur yağacak inşallah olmayan kelebek camından içeri sular aksın emi
şaka bir yana şimdi o tarla sofrasında olmayı ofis rahatlığına çalışmaya tercih ederdim..
Hepsi tamam gibi de birde höşmerim olsaymıştı, tam olurdu.ben masa başında mesaide @hsynkky tarlada mesaide
@hsynkky birde nispet için anlık foto atmış arkadaş sen ablana gıcıklık yap ahada bende seni trakkulübe rezil ettim
haftasonu b.tan işleriyapıyorsunuz haftaiçi yokum diye salçalı ekmekli işlere koşuyonuz ayıp ayıp
şaka bir yana şimdi o tarla sofrasında olmayı ofis rahatlığına çalışmaya tercih ederdim..
Uzun zaman oldu tarlada yemek yemiyeli en son bu zamanlar bugday ekerken bi muşterim sucuk kızartmıştı o aklıma geldi Bereketli olur inşallahben masa başında mesaide @hsynkky tarlada mesaide
Uzun Zaman Sonra Tarlada Kahvaltı Çok İyi Geldi.Rezillik Birşey Yok Ortada. Asıl Öteki Foto Biraz Rezillik Olabilirdi Kabin Olupta Cam Eksik Çalışmak Bol Toz Topraklı Oluyormuş Tecrübe Ettikben masa başında mesaide @hsynkky tarlada mesaide
Hocam akıllarına gelmemiştir gelse kesin oda olurdu sizede kolay gelsin bereketli olsun,Hepsi tamam gibi de birde höşmerim olsaymıştı, tam olurdu.
Bu gün bizde buğday ekimlerine başladık.
Herkese bereketli sezonlar dileriz.
birde çok acıkmışsan üstünden yıllar geçse unutamazsın amin hepimizin yeni sezonu bereketli olsunUzun zaman oldu tarlada yemek yemiyeli en son bu zamanlar bugday ekerken bi muşterim sucuk kızartmıştı o aklıma geldi Bereketli olur inşallah
o salçalı ekmeğin bedeli şekerimyapacak bişey yokUzun Zaman Sonra Tarlada Kahvaltı Çok İyi Geldi.Rezillik Birşey Yok Ortada. Asıl Öteki Foto Biraz Rezillik Olabilirdi Kabin Olupta Cam Eksik Çalışmak Bol Toz Topraklı Oluyormuş Tecrübe Ettik
@Baki TÜRKOĞLU bu sene bayağı masraf ettin sen bu sameyeRulmanlar acayip boşluk yapmış o yüzden ayna mahrutinin ordaki rulman dağılıp grup milinin dişliyi kırmış,
5.000 saatte şanzımana mutlaka bakım yapılması lazım planlı eskitmeye göre rulmanların ömrü bu kadar galiba benimki 7.216 saatte bilya dağıttı
Bu arada samenin şanzıman sade oyuncak gibi..
@Baki TÜRKOĞLU bu sene bayağı masraf ettin sen bu sameye