Sağolasın İsmail abi, adımlayıp öyle ara aldım üçgen çıkınca hasta oluyorumBereketli olsun Haydar fiat ta uydu sistemi var galiba sıralar ip gibi
Sağolasın İsmail abi, adımlayıp öyle ara aldım üçgen çıkınca hasta oluyorumBereketli olsun Haydar fiat ta uydu sistemi var galiba sıralar ip gibi
Sorun aküde değil bence, en dandik akü de olsa 5 sene gidiyor ama 5 seneden sonra bir kez lamba vs açık bırakıp zayıflarsa bir daha düzen tutmuyor.İnşallah abi, iki traktörde dört tane 165 amper EAS kullandım garanti süresini iki üç ay geçince sorun çıkarıyor.
Sorun akünün ömründen ziyade kalitesinde genellikle gözlerden birisi bozuluyor arasındaki bağlantı kopuyor. Akülerin üçünde bu sorunu yaşadımSorun aküde değil bence, en dandik akü de olsa 5 sene gidiyor ama 5 seneden sonra bir kez lamba vs açık bırakıp zayıflarsa bir daha düzen tutmuyor.
Hayırlı olsun,Sorun akünün ömründen ziyade kalitesinde genellikle gözlerden birisi bozuluyor arasındaki bağlantı kopuyor. Akülerin üçünde bu sorunu yaşadım
Bereketli olsun cumartesi pazar yağmur gösteriyor yağınca hazırlayıp ekecem yağmazsada kuruya çizel disk tiller ekecem yerler beton edirnede 2 ayı geçtiyağmur yok ekende betona atıyor kurakEkli dosyayı görüntüle 72618Ekli dosyayı görüntüle 72619
Gece günduz ektik çok şükür bitirdik,herkese bol bereketli bi sezon olur inşallah.
Teşekkür ederim sağolun,biz daha erken ekecektik yağmur çamurdan fırsat olmadı aralıklarla nerdeyse 1 ay yağdı 10 gündür havalar iyiydi bizde ektik,Allah rast getirsin hepsini.Bereketli olsun cumartesi pazar yağmur gösteriyor yağınca hazırlayıp ekecem yağmazsada kuruya çizel disk tiller ekecem yerler beton edirnede 2 ayı geçtiyağmur yok ekende betona atıyor kurak
Güzel olmuş.Damperli römorkun arkasına ben de yapıştırdım.Remorka reflektor bant ve etiket uyguladım
Bant mt 10 tl
Etiketleri pqlazoğlu fabrika ziyaretinde almıştim ücretsiz olarak
Ekli dosyayı görüntüle 72647Ekli dosyayı görüntüle 72648Ekli dosyayı görüntüle 72649Ekli dosyayı görüntüle 72650
Bu çok iyi bir şeyRemorka reflektor bant ve etiket uyguladım
Bant mt 10 tl
Etiketleri pqlazoğlu fabrika ziyaretinde almıştim ücretsiz olarak
Ekli dosyayı görüntüle 72647Ekli dosyayı görüntüle 72648Ekli dosyayı görüntüle 72649Ekli dosyayı görüntüle 72650
Bereketli olsun.
Sağol AbiBereketli olsun.
Bereketli olsun kardeşim, Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun abi cümlemizin ki.Bereketli olsun kardeşim, Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah.
Bereketli olsun kardeşim