Yakı yapıştır, soba gibi ısıtıyor.Yün kuşak kullanıyorum, rüzgardan koruyor, yel girmesini engeller.Sağol abi Allah razı olsun 15 gündür hep eğilerek iş yapyom bugün iyice ağrı başladı yarın hayırlısı ile bitecek inşallah evde yatakta yatamıyorun sert zemin olcak yatak bile batıyor
eskiler herşeyi doğru bilecek diye birşey yok."Tarlayı taşlı yerden, avradı gardaşlı yerden alacaksın." demişler. Bunu diyen halt etmiş.
İkisinin de bir hayrını görmedim. [emoji3] Ekli dosyayı görüntüle 38121Ekli dosyayı görüntüle 38122
karık çiftiyle girseydin yaaa.Bu Gün Çifti Çapaya Çevirdim,
Yokluğun Gözü Çıksın..Ekli dosyayı görüntüle 38281
Arkadaşlar trakkulub yenilendi .
Ama inanın yenilendiğinden buyana trakkulübe giripte biseyler kontrol etmek ne zor oldu .
Yanlış anlamayin ama karman çorman oldu.
Keşke eski haline çevirseniz.neyi nerde arayacaktınız belli değil.
Darılmayın ama olmamış.
12 yıllık aktif uyeyim.ama olmamış bu şekilde...
Benim hiç karık çiftim olmadı amca...karık çiftiyle girseydin yaaa.
ben öyle deneyecem.
patatese boğaz verecem.
Masaüstü modu vardı tekrar ekleyebilir misinizSizlere daha güzel bir ortam sunabilmek için TrakKulüp'ü sadece fonksiyonel olarak yeniledik. Mesela daha hızlı bir site, daha kolay resim yüklemek, daha kolay konu açmak, daha kolay arama yapmak, daha kolay özel mesaj göndermek, cep telefonu ve tabletlere daha uyumlu bir site gibi. Sitenin temel özelliklerinden, kullanım mantığından ve görüntüsünden hiç bir şey değişmedi. Her şey aynı şekliyle durmaktadır.
Önceden forum anasayfasının üst kısmında son mesajlar yer alırdı, altında da kategoriler bulunurdu. Gördüğünüz gibi şimdi de aynısı var. Anasayfanın üst kısmında yeni mesajları göreceksiniz. Yeni bir konu açmak istediğiniz zaman anasayfanın altına doğru inip uygun kategoriye girip konu açabilirsiniz.
Önceden "Neler Yeni" butonuna tıklayınca tüm son mesajları görürdünüz, şimdi de aynı butona basarsanız aynı şekilde olduğunu göreceksiniz. Mesajların düzenlenmesi, konu açılması, özel mesaj yazılması, resim yüklemesi vs. hepsi aynıdır. Size karışık gelen veya aradığınızı bulamadığını şeyler nelerdir?
Sitenin önceki halinde olup da şuan olmayan veya önceki halinde olup da şuan değişen ne varsa yazmanızı rica ediyorum.
Masaüstü modu vardı tekrar ekleyebilir misiniz
Bilgisayar yazılım işindeyim, bende beğenmedim, şimdi diyecekler yeni teknoloji vs, bende boşversene diyeceğim,Arkadaşlar trakkulub yenilendi .
Ama inanın yenilendiğinden buyana trakkulübe giripte biseyler kontrol etmek ne zor oldu .
Yanlış anlamayin ama karman çorman oldu.
Keşke eski haline çevirseniz.neyi nerde arayacaktınız belli değil.
Darılmayın ama olmamış.
12 yıllık aktif uyeyim.ama olmamış bu şekilde...
Madem sordunuz bizde söyleyelim;Şuan kullandığımız sistemde masaüstü ve mobil ayrımı yoktur. Duyarlı bir sistem kullanılmaktadır. Yani site, kullandığınız cihazın boyutuna göre otomatik ayarlanmaktadır. Masaüstü modu istemenizin sebebi nedir?
Mahindra nasıl traktör?10 yıllık mahindra Bakım kiti Aldımm[emoji609] [emoji3] [emoji2] Ekli dosyayı görüntüle 38038Ekli dosyayı görüntüle 38039Ekli dosyayı görüntüle 38040Ekli dosyayı görüntüle 38041Ekli dosyayı görüntüle 38042Ekli dosyayı görüntüle 38043Ekli dosyayı görüntüle 38044Ekli dosyayı görüntüle 38046