Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Bilmiyorum abi kafayı yıyecem ya bu nedir her sene kurak abi sen anlarsın traktörün arkasına takılan milli pompa mı ne var dıyorlar o kaç metreden alır suyu buğday olmasa bile mısır ekleriz suyu bulsak yetişir 11 aya nasıl olsa her sene kurak her sene kurak mısırı felan da hiç bilmiyoruz
Ufuk bölgeniz anladim kadarıyla kirac bölge
Senin cıkqracan bugday bence sulama masrafina denk gelir kuyu vurmakla iş bitmiyir 1 tane 75lik boru 100 tl 1 takim yagmurlama 100 110 tl sen yinede bi düsun derim

Bilmiyorum abi kafayı yıyecem ya bu nedir her sene kurak abi sen anlarsın traktörün arkasına takılan milli pompa mı ne var dıyorlar o kaç metreden alır suyu buğday olmasa bile mısır ekleriz suyu bulsak yetişir 11 aya nasıl olsa her sene kurak her sene kurak mısırı felan da hiç bilmiyoruz
Ufuk mısırı bilemem ama Buğday sulaması heleki traktör (mazot)ile seni kurtarmaz şehirdeki asgari ücretli efendiler için çalışmış olursun.
Sen önce bı sontaj maliyetini öğren borusu delmesi metresi 600 TL filan tutar.
Elektrik yok ise vazgeç bu sevdadan derim. Mazotla olmaz bu iş.

Ufuk bölgeniz anladim kadarıyla kirac bölge
Senin cıkqracan bugday bence sulama masrafina denk gelir kuyu vurmakla iş bitmiyir 1 tane 75lik boru 100 tl 1 takim yagmurlama 100 110 tl sen yinede bi düsun derim
Vallaha benim başka çarem kalmadı ve bu işi yapacaksan vurduracaksın sontajı başka çare yok gibi o zaman bitane bahçe var oranın yüzey suyunu alıp eştirmem lazım başka çaremiz kalmadı güneş tepeden vurunca tırnağa kadsr geçiyor

Şu hava durumuna bir bakın

Resimler ve ekler

• Screenshot_20220423_141144_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20220423_141144_com.huawei.android.launcher.jpg
    49.3 KB · Görüntüleme: 27
@The_Hoca iyi akşamlar ilk arılarımı bugün böldüm analarda yeni geldi yarın içine bırakıcam ama hiç yağış yok kar kuru kuruya gitti ot büyümedi inş kötü bir yil olmaz maliyetler cok artmış
İyi geceler,
Bizde arıya bugün ballık kat attık, çabuk oğula kaçmasın diye,
Kovanın biri kraliçe yumurtalarını kapatmıştı,
İlk oğulların çıkması eli kulağındadır.