Derinden çikarsa kurtarmaz abiSaatte bir kuyuda 20 ton su çıksa nasıl aceba ıyı mı ekonomik mi yoksa 30 ton felan mı
Derinden çikarsa kurtarmaz abiSaatte bir kuyuda 20 ton su çıksa nasıl aceba ıyı mı ekonomik mi yoksa 30 ton felan mı
Ufuk bölgeniz anladim kadarıyla kirac bölgeBilmiyorum abi kafayı yıyecem ya bu nedir her sene kurak abi sen anlarsın traktörün arkasına takılan milli pompa mı ne var dıyorlar o kaç metreden alır suyu buğday olmasa bile mısır ekleriz suyu bulsak yetişir 11 aya nasıl olsa her sene kurak her sene kurak mısırı felan da hiç bilmiyoruz
Ufuk mısırı bilemem ama Buğday sulaması heleki traktör (mazot)ile seni kurtarmaz şehirdeki asgari ücretli efendiler için çalışmış olursun.Bilmiyorum abi kafayı yıyecem ya bu nedir her sene kurak abi sen anlarsın traktörün arkasına takılan milli pompa mı ne var dıyorlar o kaç metreden alır suyu buğday olmasa bile mısır ekleriz suyu bulsak yetişir 11 aya nasıl olsa her sene kurak her sene kurak mısırı felan da hiç bilmiyoruz
Vallaha benim başka çarem kalmadı ve bu işi yapacaksan vurduracaksın sontajı başka çare yok gibi o zaman bitane bahçe var oranın yüzey suyunu alıp eştirmem lazım başka çaremiz kalmadı güneş tepeden vurunca tırnağa kadsr geçiyorUfuk bölgeniz anladim kadarıyla kirac bölge
Senin cıkqracan bugday bence sulama masrafina denk gelir kuyu vurmakla iş bitmiyir 1 tane 75lik boru 100 tl 1 takim yagmurlama 100 110 tl sen yinede bi düsun derim
Şu hava durumuna bir bakın
Ufuk 300 metreden elektrik trafo gerekirse en az 150 bin TL ye mal olur.Elektrik direğide 300 metre oradan da çekilebilir ama önemli olan burada sondaj ve suyun çıkması
300 mt yere 300 bin maliyet cikar direk dibinde olsa bile trafo pano motor pompa falan filan en az 100 150 bin ufuk sen bu işten vazgec istersenElektrik direğide 300 metre oradan da çekilebilir ama önemli olan burada sondaj ve suyun çıkması
Erken başlamışsın. Çamur değil mi ?Bugun tarla sürüyoruz yine ben izlemedeyim
1 traktorda sen al başla sürmeyeBugun tarla sürüyoruz yine ben izlemedeyim
Abi kendine güvenip bin birine hata yaparsın ama öğrenirsin böyle ben izleyiciyi demekle olmaz. Ben 3 senedir tarla sürüyorum. Rahmetli dedem bana traktörü hiç vermezdi rahmetli olunca amcalarım tarlayı sürerken kızıp ellerinden aldım öyle başladımBugun tarla sürüyoruz yine ben izlemedeyim
Bereketli olsun.Bugun tarla sürüyoruz yine ben izlemedeyim
İyi geceler,@The_Hoca iyi akşamlar ilk arılarımı bugün böldüm analarda yeni geldi yarın içine bırakıcam ama hiç yağış yok kar kuru kuruya gitti ot büyümedi inş kötü bir yil olmaz maliyetler cok artmış