Sağolun 19 bin traktör 3 bin nakliyeHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Kaça mal oldu
Sağolun 19 bin traktör 3 bin nakliyeHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Kaça mal oldu
@darende44 Teşekürler misafir perverligin ev sahibi olarak memnun kaldigimiz bir gun oldu
buluşmak için bir yıl geçti. bundan sonra daha sık olsun inşaAllah
insallah daha sık olacakbuluşmak için bir yıl geçti. bundan sonra daha sık olsun inşaAllah
EyvAllah hemşerim, herşey için
Abi bi türlü denk getiremedik 1 saatlik yol hepi topubuluşmak için bir yıl geçti. bundan sonra daha sık olsun inşaAllah
Başınız sağ olsun.Anneannem covid'e yenik düşüp vefat etti mezarını eşip hazır ettim cenazenin gelmesini bekliyorum
Başınız sağ olsun.
Allah sabır versin.
Başınız saolsun, Rabbim anneannene rahmet, sizlere de sabır ihsan eylesin.Anneannem covid'e yenik düşüp vefat etti mezarını eşip hazır ettim cenazenin gelmesini bekliyorum
başınız sağolsun .Anneannem covid'e yenik düşüp vefat etti mezarını eşip hazır ettim cenazenin gelmesini bekliyorum
hayırlı olsun,Bursa dan İmt geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 68453
Ağzını yaptırmak gerek öyle yorar seniTirpan dedemden kalma çit lere çalı koyalim dedim ama ne zormuş kullanmak
Eskiler nekadar güçlü imiş
Hiç sıcak demirci ustası kalmadı kendimiz eye veya taş ile birşeyler yapcazAğzını yaptırmak gerek öyle yorar seni
Başınız saolsun, Rabbim anneannene rahmet, sizlere de sabır ihsan eylesin.
başınız sağolsun .
Pulluk bıçaklarını eskiden yüvilettirirdik, sanayide oksijenle ısıtılıp demir dövülse ve suya verilirse iyi çelikleşir.Hiç sıcak demirci ustası kalmadı kendimiz eye veya taş ile bir şeyler yapcaz
Dedemin elinden hiç düşmezdi
Dikenli tel kafesli tel yok hep çalı çitler kilometrelerce
Benimde aklıma geldi bir kaç gündür yeni sap takıp koyun otlatırken heveslendim ama yorucu
Malatyada 1 2 tane yaşlı kalmış ocak yakıp dövüp suyunu veren belkide son sayılı kalanlardanHiç sıcak demirci ustası kalmadı kendimiz eye veya taş ile birşeyler yapcaz
Dedemin elinden hiç düşmezdi
Dikenli tel kafesli tel yok hep çalı citler kilometrelerce
Benimde aklima geldi birkac gündür yeni sap takıp koyun otlatirken heveslendim ama yorucu