TT50'de 2400 kullanıyorum, 65'e 2100 az gelir diye düşünüyorum, sıra arasında kullanmayacaksanız tabi...arkadaslar merhaba herkese hayırlı günler , case jx65b de kullanacagim alabora ariyorum hisarlar pistonlu kaydirmali 2100 alabora uygunmudur sizce traktör gücü olarak yeterli gelirmi
Ekli dosyayı görüntüle 68115
Kolay gelsin. Abi daha erken değilmi çıkışlar yeni yeni bitmişEn ufak parçaya gübreyi elimizle attık yağış olmazsa kalan kısım nisan ayını bulur gidip durumuna bakayım dedim az kalsın yola çökecektim bayağı çamur.
Kolay gelsin. Abi daha erken değilmi çıkışlar yeni yeni bitmiş
Eskiden bizimde aynıydı kışalar 25/30 sene öncesi donardık tipi ayaz iklim değişti kar göremez oldukYaşamak bu değil,
Ver gelsin,tipiyi boranı.
Vatanın bu tarafı sıkıntılı efendiler,
Selam olsun,asil milletime.
Kolay gelsin dönüme kaç kilo tohum attın çok seyrek bir çıkış olmusEn ufak parçaya gübreyi elimizle attık yağış olmazsa kalan kısım nisan ayını bulur gidip durumuna bakayım dedim az kalsın yola çökecektim bayağı çamur.
Kolay gelsin dönüme kaç kilo tohum attın çok seyrek bir çıkış olmus
İyiymişte ondan dedim Bi seferde bütün işi halledip çıkıyor@çiftcigardo varda biz hiç biçtirmedik buna abi
Sapta yaşlık olur balyalar küflenir mi dane atma olayı var bide yoksa sistem güzelİyiymişte ondan dedim Bi seferde bütün işi halledip çıkıyor
Bu daha yok sap güçlü olacak birde bunlara bizim burada her yerde olmaz 100 kg veren yerde sap çıkmıyor resmen veya arpada samanlı mantıklı oda biçeri çok yoruyorSizin oralarda şu sistemden hiç var mı arkadaşlar
burada çiftliği olanlarin hepsi buna bictirdi burda genellikle samanli biçerdöver gelir ama 2 senedir bu sekildede geliyorSizin oralarda şu sistemden hiç var mı arkadaşlar