Enteri verelim sana hurda fiyatina vercezBizimde var satılacak da köyden gelsin 1200 kg ne gelıyor muş Cemal bu ara getirsek ı yı ı olacak
Enteri verelim sana hurda fiyatina vercezBizimde var satılacak da köyden gelsin 1200 kg ne gelıyor muş Cemal bu ara getirsek ı yı ı olacak
Ne iş yapacak o bişeye yaramazEnteri verelim sana hurda fiyatina vercez
Patates satar ya yetmez mi? Bu paraya bir ton gubre alinamiyor.Ne iş yapacak o bişeye yaramaz
O satmaz abi ben 135 le bile satmıyorum şehir de her yerden araba akıyor fren tutmasa 2 yıllık kazancım gıder bide kendime bişey olurPatates satar ya yetmez mi? Bu paraya bir ton gubre alinamiyor.
Kaça aldın abi bi hafta önce ben sordum 600 700 civarı dedilerdiAltınla yarışıyor
950 ye aldımKaça aldın abi bi hafta önce ben sordum 600 700 civarı dedilerdi
Bereketli olsun Haydar AbiMısır biçimiyle bu sezonu bitirdik
Sağolasın Aykut, biz biçimleri yeni yapabildik siz ne yaptınızBereketli olsun Haydar Abi
Bereketli olsun HaydarMısır biçimiyle bu sezonu bitirdik
Teşekkür ederim İsmail abi, pancar yerine arpa ektik tav bayağı iyiydi. Mısır tarlasının birtanesi yine mısır olacak diğer parçaya yağlık ayçiçeği ekmeyi düşünüyorumBereketli olsun Haydar
Buğday ekebilecekmisiniz bu mısır yerine ve pancar yerine
Aynen Abi nem düşmedi mi Biz biçeli 1 ayı geçti son parçalarıda 15 gün önce felan biçtik tarlaları hazırladık kışı bekliyoruzSağolasın Aykut, biz biçimleri yeni yapabildik siz ne yaptınız
Bereketli olsun, bu yıl bi değişik oldu nemler 17.5 altına düşmediAynen Abi nem düşmedi mi Biz biçeli 1 ayı geçti son parçalarıda 15 gün önce felan biçtik tarlaları hazırladık kışı bekliyoruz
bereketi bol olsunMısır biçimiyle bu sezonu bitirdik
Aynen iba ve pus etkiledi ama bu yıl verimler güzeldi elhamdülillahBereketli olsun, bu yıl bi değişik oldu nemler 17.5 altına düşmedi
Teşekkür ederim Hacı abibereketi bol olsun
Maşallah bizim burada da verimler güzel, beklentilerin üzerindeAynen iba ve pus etkiledi ama bu yıl verimler güzeldi elhamdülillah
Sizin oralar nasıl verim