Bi sene dayımgilin mısırda böyle oldu hem yatık vardı hem dolu vardı biraz verim kaybı oldu tabi ama yinede yatıklarda bile koza vardı diye hatırlıyorumSağolasın Aykut inşallah toparlar, yatan mısır kalkarmı bilmiyorum hiç başıma gelmedi
Bi sene dayımgilin mısırda böyle oldu hem yatık vardı hem dolu vardı biraz verim kaybı oldu tabi ama yinede yatıklarda bile koza vardı diye hatırlıyorumSağolasın Aykut inşallah toparlar, yatan mısır kalkarmı bilmiyorum hiç başıma gelmedi
Sağolasın kardeşim, bu zamanlar illaki bi sert yağış dolu geçiş yapar. Açıkta balya, hububat felan oldumu beni stres basar en güzeli kapatıp rahat edecen lakin tarladakine çare yok@hydrbezirci geçmiş olsun abi bizim burayida bugun sabah yagisli gösteriyodu harman zamanı buğday yonca vs hep açikta dişarida duruyodu senin resimleride görünce gece 2 ye kadar uğraştık rüzgarda vardi oda zorluk çikardi işleri hallettik şükür sabah biraz çişeledi geçti
Bereketli olsun kolay gelsinEkli dosyayı görüntüle 64132hayırlısı ile başladık
geçmiş olsunRüzgar, yağmur, dolu ve geriye kalanlar
Hayırlı si o sun Haydar abi rabbim ne verirse hayırlısını versın hiç belli olmuyor ne olacağı Allah izin verirse cümlesi aslında çok güzel ama galıba biraz az kullanıyorum kendim 10 dakika sonrası ne olacak hiç belli değilSağolasın kardeşim, bu zamanlar illaki bi sert yağış dolu geçiş yapar. Açıkta balya, hububat felan oldumu beni stres basar en güzeli kapatıp rahat edecen lakin tarladakine çare yok
Teşekürler ablaBereketli olsun kolay gelsin
Yusuf abi nasılsın şunlardan gün kurusu olur mu birde nasıl yaparımTeşekürler abla
Iyiyim ufuk sen nasılsın olur tabi niye olmasin o avcundakinden daha iyi olur beze veya fileye serecenYusuf abi nasılsın şunlardan gün kurusu olur mu birde nasıl yaparım
File daha iyi olur abi. Bez yırtılır toplarkenIyiyim ufuk sen nasılsın olur tabi niye olmasin o avcundakinden daha iyi olur beze veya fileye serecen
Cok değildir ondan dedim öncedenfile yaygın degildi hep beze sererdikFile daha iyi olur abi. Bez yırtılır toplarken
Yusuf abi nasılsın şunlardan gün kurusu olur mu birde nasıl yaparım
Abi sadece maşallah dıyorum teşekkür ederim deneyeceğim bir süreEkli dosyayı görüntüle 64262
Örnek çalışma olsun sana
Abi ne çoku azıcık bişey sadece deneyeceğim siz topluyorsunuz ben anlamadım arkadaş daha bayramın 3. Günü başlayacakCok değildir ondan dedim öncedenfile yaygın degildi hep beze sererdik
Bizim ovadaki kaysilar oldu köydekiler temmuz 20 25 gibi olurAbi ne çoku azıcık bişey sadece deneyeceğim siz topluyorsunuz ben anlamadım arkadaş daha bayramın 3. Günü başlayacak
Bahçeye bak be çoştu gıdıyor
Tüp fide mi abi yoksa normal mi seninkiler tek kalem olmuş güzel bizimkilerin bir kısmı kök yiyen böcek magduru oluyor ama bizimki de ıyıEkli dosyayı görüntüle 64266Ekli dosyayı görüntüle 64267Ekli dosyayı görüntüle 64268
Benim domatesler seninkinden iyi olmuş