Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Bereketli olsun
Bizim burada kayısı bahçelerine giriyor meyve yetince böyle bacak kalınlığındaki ağaçlara vuruyor gövdesi ile ağaç küçük olduğu sallanıyor rahat dökülen kayısıyı nın çekirdeklerini yiyor 😊
Bizim buralarda dere kenarında falan olan ağaçlara sürtüne sürtüne kurutuyo abi geçen yıl bi tane çam kurutmuş dibine karıştırmış kabuğunu falan soymuş nasıl bi hayvan belli değil, sorsan ama ormanlarda ağaçlar için yararlı toprağı havalandiriyo diyolar. Bizim tarlalarida havalandiriyo.

Ben devamlı koye git gel yapıyorum hafta sonu bazen gecede gec kaldığım oluyor daha hic durdurmadılar
Ya bizim koy balikesirin girisinde oldugu icin hic kacari yok durduruyolar esim belediye personeli onun izni var ben gida pazarlama şirketindeyim hafta sonu calismiyoz yazi veremiyoruz dediler kestirip atti bizimkiler.bazen esimi almam gerekiyor ciftci belgesine guvenip gidemiyorum.hani aramizda bu islerle ugrasan varsa bi bilgi verseydi bize super olurdu.

Ya bizim koy balikesirin girisinde oldugu icin hic kacari yok durduruyolar esim belediye personeli onun izni var ben gida pazarlama şirketindeyim hafta sonu calismiyoz yazi veremiyoruz dediler kestirip atti bizimkiler.bazen esimi almam gerekiyor ciftci belgesine guvenip gidemiyorum.hani aramizda bu islerle ugrasan varsa bi bilgi verseydi bize super olurdu.
Çksyi görünce bişey demiyorlar galıba sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum

Cks sizin adınıza ise sorun olmaz. Köye gidiyom deyin 🙂

Hakiki bozkurt olacak . Devletin bıraktığı adama da çöküyor .
Bizim pancar tarlasında hiç zarar ziyan yok .
Arazi açık sazlık ağaçlık yok barinamiyor .
Aşağı ova köyleri hep şikayetçi burda
Barınacak yeri yoksa durmaz en fazla geçer bizim orası tam doğal ortamı çalılık ağaçlık alan fazla

Karpuz dikimine devam bitecek inşallah

20210414_172940.jpg
20210414_173012.jpg