Bereketli olsun Buğra, ekimi sadece mikrogranul gübreylemi mi yaptınAyçiçeği ekiminden selamlar..
Bereketli olsun Buğra, ekimi sadece mikrogranul gübreylemi mi yaptınAyçiçeği ekiminden selamlar..
Sağol gırdı bır yola arkadaş çok kalbi temiz muhterem bir arkadaşO su ilk 3 sene 10 dekari komple sular düğme dedikleri fıskiye damla karışımı bir şey var ilk zamanlar yeter .
Ağaç taç landıkça fıskiye çapı da artar ona göre ayar verilir zamanla
Bidahaki sefere inşallah. Davetin için teşekkürler. Vaktim az olduğu için öncesinde yazmadım.Simdi balikesir merkeze yolu dusen dusecek olan haber etsin elimizdrn geldigi kadar yardimci oluruz.bizim burada baska balikesirli varsa hemfikir olacagina eminim böbürlenmeyi kovalaklik yapmayi bizim insanimiz biraz sever.cennet konusuna gelince yazimiz ayri kisimiz ayri güzel ben maalesef kisi guzel olan merkezindeyim havrandan izmire ve canakkaleye kadar olan bölgemiz gercekten cennettir.oralara okadar özeniyorumki tasi taragi toplayip havrandan sonraki herhangibir dag koyune yerlesim var.belediyenin traktorlerini bilmem bizim sirketin onunde duz yolda nasil becerdi ise traktoru deviren belediye personeli gördum.ormanda calismis emekli olmus bir kademeci abim var ona sormustum.belediyeden ormandan resmi kurumdan arac traktor alinmaz fiyati cok cazip degilse piyasanin 4 te 1 i fiyata aliyosan al yoksa surpriz cikarsa tamir mas4afiyla piyasasinin ustune cikabilir der.
Kolay gelsin domurlar nasılBakır ve kabuk biti ilaçlaması
Yeter en kötü ihtimalle 5x10 bi havuz yapacan bide biranda zaman saati koyacan örn 1 saatte 20 dakika su çekecek sekilde ayarlayacan havuz dolar bola bol sularsın resme göre ona gerek kalmaz su iyiArkadaşın su az da olsa çıkmış 10 dekar kayısı bahçesi yaptı jeneratörle kuyudan çekecek 30 metrede felan çıkmış ama o 72 metre inmişti az da olsa ağaç oldugu için yeter galıba
Askerdeyken olsaydı trakklup iyi olurmuşSimdi balikesir merkeze yolu dusen dusecek olan haber etsin elimizdrn geldigi kadar yardimci oluruz.bizim burada baska balikesirli varsa hemfikir olacagina eminim böbürlenmeyi kovalaklik yapmayi bizim insanimiz biraz sever.cennet konusuna gelince yazimiz ayri kisimiz ayri güzel ben maalesef kisi guzel olan merkezindeyim havrandan izmire ve canakkaleye kadar olan bölgemiz gercekten cennettir.oralara okadar özeniyorumki tasi taragi toplayip havrandan sonraki herhangibir dag koyune yerlesim var.belediyenin traktorlerini bilmem bizim sirketin onunde duz yolda nasil becerdi ise traktoru deviren belediye personeli gördum.ormanda calismis emekli olmus bir kademeci abim var ona sormustum.belediyeden ormandan resmi kurumdan arac traktor alinmaz fiyati cok cazip degilse piyasanin 4 te 1 i fiyata aliyosan al yoksa surpriz cikarsa tamir mas4afiyla piyasasinin ustune cikabilir der.
Kolay gelsin domurlar nasıl
Sağolasın abi. Domurlarar sağlam ama geçen seneye göre biraz az
Hakkımızda hayırlısı bizim tarafta hala umut var ama pazar günü gece 2_3 dereceye düşecek eğer eksiye düşmezse sıkıntı olmaz inşAllah. Şuan 4 te 1 i anca gitmiştir.Alçak kesimleri hep yandı çiçekler şimdi ilçenin orta kısmı çiçek açtı hafta sonu kar var orta kısmında da yanarsa kaldı yüksek yerler .
İlimizin geçim kaynağı bahçe olduğu için her türlü çok etkiliyor. @Mltyusuf
Sizin orada artık eksiye düşmez heraldeHakkımızda hayırlısı bizim tarafta hala umut var ama pazar günü gece 2_3 dereceye düşecek eğer eksiye düşmezse sıkıntı olmaz inşAllah. Şuan 4 te 1 i anca gitmiştir.
Abi acele et hasat başlayacak,Arpa ekmeye devam
Hayırlısı olsun abiSizin orada artık eksiye düşmez heralde
Hele benim tipime ufukkkReis işler yoğunlaştı galıba
tren gibi ekleştirmişsinizArpa ekmeye devam
abi en sonunda huniyi takacaksın Allah kolaylıklar versinSelamlar beyler,
Anlık...... Yarın yağışlı yetiştirmeye çalışıyorum, e bu kezde,aksilikler bitmiyor.
Yolda geçen biri beni buradan alsın.
Sağol dün gece bitirdim Ekim işleriniAbi acele et hasat başlayacak,
Tarla uzak ve tek traktör olunca bu yönteme başvuruyorumtren gibi ekleştirmişsiniz
Bereketli olsun Buğra, ekimi sadece mikrogranul gübreylemi mi yaptın