Bol kazançların olsunAynen biraz zahmetli
Bol kazançların olsunAynen biraz zahmetli
Abi bu yerinden kalkmıyor bizimde var Bi tanede süper düzlüyor ama sonunda yerinden kalkmıyor beli kırıyorSelamlar beyler,
Bugün kültivatöre tapan gibi bişey yapmaya çalıştım,yarın deneyeceğim.
Hadi hayırlısı.
Guzel tapan olmus. Burada bizim bi usta bu tip kultivatorlere matrislerde olan tipte merdane yapiyor cok kullanisli ve iyi duzluyor.Selamlar beyler,
Hadi hayırlısı.
Onada bir çare bulacağım ufuk,Abi bu yerinden kalkmıyor bizimde var Bi tanede süper düzlüyor ama sonunda yerinden kalkmıyor beli kırıyor
Sağolasın,o ustanın yaptıklarından,bir örnek foto bulup atabilirsen,memnun olurum.Guzel tapan olmus. Burada bizim bi usta bu tip kultivatorlere matrislerde olan tipte merdane yapiyor cok kullanisli ve iyi duzluyor.
tabii ki. 2011 den beri kullaniyoruz biz kultivator hazir geliyor usta merdaneyi takip oyle satiyor. Bi sıkıntısıni da gormedik daha. Ilk surumde söküyoruz ikincide merdaneyi takip duzluyoruz sonra da ekeriz.Onada bir çare bulacağım ufuk,
Sağolasın,o ustanın yaptıklarından,bir örnek foto bulup atabilirsen,memnun olurum.
Selamlar beyler,
Hadi hayırlısı.
Teşekkür ederim, marka agroer ben önder çiftçi derneğinden aldım fiyat biraz yüksek olabilir 30 TL. Uzun olanlar çift açılı hava enjeksiyonlu meme olarak geçiyor. Kısa olanlar tek delikli yelpaze ve klasik memeler@hydrbezirci hayırlı olsun abi marka model fiyat bilgisi verebilirmisin uzun ve kisa olanlarin farkı nedir
Teşekkür ederim, 0.4 numara çift açılı hava enjeksiyonlu tjet meme olarak geçiyor.fiyat 30 TL agroer marka. Agroerden alınırsa belki daha uygun fiyat çıkabilir.Hayırlısı olsun yeni taktıklarınız 30/70 olanlardan rüzgar memesimi?benimde birkaçtane hoşuma gitmeyen var değiştirmem gerek mahsuru yoksa kaça geldi
Ben teşekkür ederim bize yakınmış gider konuşurum rüzgarlı havalarda sıkıntı bir de hümik asit falan çok çabuk yıprattı sanırım 4 yılda 1 yenileyeceğiz.Teşekkür ederim, 0.4 numara çift açılı hava enjeksiyonlu tjet meme olarak geçiyor.fiyat 30 TL agroer marka. Agroerden alınırsa belki daha uygun fiyat çıkabilir.