Hayırlı olsun.Holderin de bakımı tamamdır alalı beş yıl oldu ilk bakımını yapıyorum
Su kaçağı vardı dayson silikon kullandım oraya ana emiş hortumunda delinmeler vardı yeniledim motorun kolları uzatınca kendi şaftı kısa geldi evde daha önceden aldığım sıfır şaft vardı onu taktım
Tanker geldi arkadaşlar inerken az belimi ağrıttı ama inş sorun olmaz bizim eskiye göre büyük geldi bakalım nolacak
Hayırlı olsun.
Holderin arka kollarına şase üzerinde kayabilecek bir kızak yapılsa nasıl olur.
Mısıra toprak ilacı atımında kolların yere yakın durması gerekiyor.
Buğdayda kolların daha yüksek durması gerekiyor.
Makinenin şaftının da yere paralel çalışması gerekiyor.
Ben piston takarken söktüm geçen biri zinciri sordu şansına küs dedim kalabalığı temizlensin diye hurdacıya verdim çıkan malzemeleri. Bilsem birilerine lazım olacak bırakırdım.Şakalak güzel mibzer yenisini almasam bile buna piston takarım ekimi çok güzel dediğim kiloda ekim yapıyor otomatiğin zincirini bir kere kırdı o da diske basan yaylı çubuk gevşeyip yerinden kaymış ondan olduydu başka bir sorun yaşamadım güzel makine
Umarım ilk resimdeki ayrıntıyı tez fark edersiniz,(arkadaş yapıyordu)
2. Resim ise kültivatörün eğri olan bacağını düzledim.
Papucun civata cok uzun olmusUmarım ilk resimdeki ayrıntıyı tez fark edersiniz,(arkadaş yapıyordu)
Niye tersUmarım ilk resimdeki ayrıntıyı tez fark edersiniz,(arkadaş yapıyordu)
Abi biz 3 tonluk dedik ama tanker bayagı buyuk 3250 TL ye aldık yozgatta fabrikadanHayırlı olsun.Kaç tonluk, fiyatı ne kadar?
Benim 3 tonluğun altı su nedeniyle yer yer çürümüşt,6-7 yıl önce alt üst yaptırdım,üste gelen çürük yerler kaynak oldu yine sızdırıyor.
Niye ters
Ters akort çekiyor
Papucun civata cok uzun olmus
Niye ters
1.Bizi bu halde NASA'ya kabul etmezlermi,Resimde monte edilen pabuca dikkat
Geçmiş olsun baki abi.Enfeksiyon kapmışım tansiyon 8 - 3 olmuş köprüden döndük ambulansa aldıklarında hemşire nabız alamadığını söyledi
Hastane dönüşü gözüme bu gübre kovası çarptı satın aldım nasipse yarın alıp getireceğim
Geçmiş olsun rabbim şifalar versin. Çiftçi böyle işte gideyim eve yatıp dinleneyim demez gözümüz demirde hayırlı olsunEnfeksiyon kapmışım tansiyon 8 - 3 olmuş köprüden döndük ambulansa aldıklarında hemşire nabız alamadığını söyledi
Hastane dönüşü gözüme bu gübre kovası çarptı satın aldım nasipse yarın alıp getireceğim
Geçmiş olsun başkan dikkat et.Enfeksiyon kapmışım tansiyon 8 - 3 olmuş köprüden döndük ambulansa aldıklarında hemşire nabız alamadığını söyledi
Geçmiş olsunEnfeksiyon kapmışım tansiyon 8 - 3 olmuş köprüden döndük ambulansa aldıklarında hemşire nabız alamadığını söyledi