Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Kolay gelsin kazancın bol bereketli olsun
Sagolun cok tesekkurler
Paylaşım için teşekkürler.
Sagolun
Maşallah . kolay gelsin cemal. Kum döktüğün yere ne yapılcak tarla gibi duruyorda
Sagol haci mehmet abi ev yapcak onceden tarladi simdi arsa oldu
Kolay gelsin cemal abi
Sagol tesekkurler

Gunun son seferi bi yagmur bastirdi massallah bereket bereket
4e2c6cfbef62cc29de5bf60ac8c43ca1.jpg
c61fd5ed3fa16cfa9be0f8381e69736d.jpg

6500 kg 5000 den fazlasi hem remork hemde traktor icin sikinti yol cok kotu genisletme oldu ama asfalt degil

Kediden bıktik bizde 10 tane kadar kedi oldu biranda 😀 köpek daha iyidir kediye göre ama
Bundan 4 5 sene öncesine kadar kediler çok azdı köyde bende hiç yoktu ambarlarda delinmedik bi tane yem çuvalı kalmıyodu 2 ton yem koydum 4 çuvalı çöpe gitti şimdi 2 sene oldu kedilerde gözle görülür artış oldu çuvallar hiç delinmiyo doğanın dengesi kedide köpekte farede

Bundan 4 5 sene öncesine kadar kediler çok azdı köyde bende hiç yoktu ambarlarda delinmedik bi tane yem çuvalı kalmıyodu 2 ton yem koydum 4 çuvalı çöpe gitti şimdi 2 sene oldu kedilerde gözle görülür artış oldu çuvallar hiç delinmiyo doğanın dengesi kedide köpekte farede
Bizde alman kurdu kırması köpek vardı abi oda fare öldürüyordu :D kediler fare yakalıyor birtek o huyunu seviyorum sadece