Hat hatın yanına çekGardaş napak yer yok bi yer bulmaya çalışıyoz fakirliğin gözü kör olsun
Hat hatın yanına çekGardaş napak yer yok bi yer bulmaya çalışıyoz fakirliğin gözü kör olsun
Zahireci bir abimiz var, Sungurlu'da, oğlu matematik öğretmeni , selamımı iletirseniz.İrfan hocam sungurluda traktör
Hayırlısı olsun güle güle kullanın hat hatın yanınamı aldınYarısı benim ortak aldık [emoji6]
Abi ben köyümden memmunum şükür [emoji846]Cemal al bizim ilçeyi ver bana köyü
Alana satana %50 komisyon
Gel he de
Sağolasin abi tesekkur ederimCemal maşallah kardeşim manzara çok güzel burda insan ömrü uzar
Maşallah güzel çıkmış cemal abi görüntüsü hoş duruyorAbi ben köyümden memmunum şükür [emoji846]Sağolasin abi tesekkur ederim
Bu fotografta 18 kasımda cekilmiş 2015 yilinda
50 dekarlik bi tarlam agaclarin oldugu yer dere gecen traktoru kacirdigımız
Ekli dosyayı görüntüle 54423
Gerçekten çok güzel tablo gibi fotoğraflar [emoji106]Abi ben köyümden memmunum şükür [emoji846]Sağolasin abi tesekkur ederim
Sağolasin bazen guzel gorüntüler denk geliyorMaşallah güzel çıkmış cemal abi görüntüsü hoş duruyor
Tesekkur ederim abiGerçekten çok güzel tablo gibi fotoğraflar [emoji106]
tam bir tablo cemal[emoji2]Abi ben köyümden memmunum şükür [emoji846]Sağolasin abi tesekkur ederim
Sagolasin abi.Kolay gelsin
Buyur gardaş arabalarda aynı motorlardaHat hatın yanına çek
Kim abi hangi galeri çoğunu tanırım [emoji6]Zahireci bir abimiz var, Sungurlu'da, oğlu matematik öğretmeni , selamımı iletirseniz.
yemin ederim, pişman olursun.Kar yağmış bizede gönder asret kaldık
Kar değil ama bizim köyün sabah 9 daki hali böle kırağımı olur ya kar yagmış gibiydi yerler [emoji16]yemin ederim, pişman olursun.
Balkanların soğu yerine kar yağışını isterim trakyanın ayazı pistir nem oranı yüksek donsuruyor bu sabah -2 size göre -10 gibi şiddedinde fabrikaya bakıma geldiler banlara böyle çalışmaz desik karsta -30da çalışıyor dediler sonuç - 10 da bantlar dondu malı akıtamadık şok oldular eminmisiniz -10 olduğuna dediler üşüdüler birazcık - 17 de izocamla kaplı duvarın içindeki su boruları dondu 15 yılönce yağan yağmur donuyordu balkana giden elektrik direklerçni kırdı beton olanları 10 gün tredaş gitti evin antigron elektirk kablosuna ağırlıktan kırılan fincan elekteik telleri kabloya temaz esiyor oradan eve rahmetli babamı çarptı ne olsuğunu şaşırdı elektrik var kapıda sanki demişti inanmadım köpek çarpılınca anladık kontrol ettim elektrik var katırtırnağı ağaçlarını bağlayarak buyuk sopa yaptık kabloları kaldırdık edirnenin soğukturyemin ederim, pişman olursun.
Kolay gelsin iyi çalışmalar lemken güzel görünüyor buğday mi ekiyorsunuz
İşler güçler... Herkese kolay gelsin işiniz rast gitsin
Kolay gelsin bereketli olsun bundan sonra işlem yapacak mısınızEkli dosyayı görüntüle 54472 Ekli dosyayı görüntüle 54473Ekli dosyayı görüntüle 54474
Buğday ekilecek tarlayı ekime hazırlıyorum
Herkese hayırlı işler