Onlar askeriye için özel üretim galiba.![]()
Mavi tümosan
Onlar askeriye için özel üretim galiba.![]()
Mavi tümosan
cemal usta patavatsız insan her yerde olur. sen tanıdığının işini görmüşsün kızsanda en doğrusunu yapmışsın.İsler biter kurtarma isleri baslar 22 ton tavuk yemi yuklu sarampole kaydirmis devrilme tehlikesi var diye aktardilar oyle cikardik keşke gitmez olaydim hem hayrina iş yaptik hemde şoforle kapistik
Söfor boşalttiktan sonra benim traktor icin bu traktor bunu sk cikarir dedi bemde ne diyon sen ben burda seni kurtarmaya geliyom senin konustun lafa bak duzgun konus dedim cozdum zinciri sonra ciftlik sahibi tanidik onun hatrina yine kurtardim kamyonu ordan orda birakip kepceye 1000 tl verseydi akli basina gelirdi cikarsimizda aksam saat 7 di ben gittimde aktaryolarmisti
![]()
![]()
O kizginliga traktorun camurluguna elimle vurdum bilem civataya geldi o an acimadi ama helen bilemi oynatirken acayip aciyo sinirden o gece sabah olmadi biz adam icin ugrasyoz soforurun dedigine bak birde cok acemi surucucemal usta patavatsız insan her yerde olur. sen tanıdığının işini görmüşsün kızsanda en doğrusunu yapmışsın.
her meslekte öyle insanlar var insnırmısın bizim işte neredeyse her gün öyle tiplerle muhatap oluyoz adamın makinasını yapmaya gidiyorum adam bu olmaz hiç uğraşma ulan niye çağırdın o zamanO kizginliga traktorun camurluguna elimle vurdum bilem civataya geldi o an acimadi ama helen bilemi oynatirken acayip aciyo sinirden o gece sabah olmadi biz adam icin ugrasyoz soforurun dedigine bak birde cok acemi surucu
Dün tesviye işlerini bitirdik bu gün hava patladı bafrada![]()
cemal usta iş seçmeyen adamsın vesselam. bu huyunu bilen konu komşu bu tarz işlere doğru sana geliyor galiba.Oglen kahvede oturyodum koyden biri ceviz tomrugu almis cikarcak adam ariyolar ben cikarayim dedim olur dedi bos durmaktansa kisa gunun kari Allah bereket versin
![]()
![]()
![]()
Sagolasin aynen dedin gibi bu bolgede piyasaya calisan hic yok 10 romorkta kum tasincak simdi kum ocandan 20 km ye yarinda ona baslarimcemal usta iş seçmeyen adamsın vesselam. bu huyunu bilen konu komşu bu tarz işlere doğru sana geliyor galiba.
Başkan kusura bakmada hatalisin bırak ne halt yerlerse yesinler yüz verme yetime döner koyar dibine.. tanidiksa tanıdık bırakıp gitcen babanın oğlu olsa yapmayacanki anlasın..O kizginliga traktorun camurluguna elimle vurdum bilem civataya geldi o an acimadi ama helen bilemi oynatirken acayip aciyo sinirden o gece sabah olmadi biz adam icin ugrasyoz soforurun dedigine bak birde cok acemi surucu
ekim dikim işlerinden sonra çerezlik olur herhalde nakliye işleri.Sagolasin aynen dedin gibi bu bolgede piyasaya calisan hic yok 10 romorkta kum tasincak simdi kum ocandan 20 km ye yarinda ona baslarim
Goturu aldim isiekim dikim işlerinden sonra çerezlik olur herhalde nakliye işleri.
cemal usta ekim işleri hala karlı işler şahsen bana motoru mibzeri verseler ek deseler mısırı ekemem her halde. öksüz sıralar absürt yerlere gelebiliyo mesela.Goturu aldim isi
Ama ekim isine gore biraz kar orani az bos durmaktan iyidir
Hayırlısı olsun![]()
![]()
![]()
Yeni römorkumuz hayırlı uğurlu olsun...