Maşallah sürü olur inşallah .Sabah kuzuları yemledim Ekli dosyayı görüntüle 53093Ekli dosyayı görüntüle 53094
Kaça aldınız tanesini ufuk
Maşallah sürü olur inşallah .Sabah kuzuları yemledim Ekli dosyayı görüntüle 53093Ekli dosyayı görüntüle 53094
900 liraya almış tanesini amcam abi inşallah ıyı etlenir de güzelce yerizMaşallah sürü olur inşallah .
Kaça aldınız tanesini ufuk
Ben 2016 yılina kadar köyden dısarda kalmadim 2016 da ilceye tasindim bina 16 daire üstümde 3 cocuklu köylüm var ama 3üde birbirinden yaramaz ailede sorumsuz ilk günler aliskın olmayınca bende eşimde sinir kırızi gecirdik ne dedikse anlamadilar bi ara 0 daireyi satıp o binadan kurtulmak istedik ama 4 seneden fazladir katlanarak yaşiyoruz bazen gece gec saatte tarladan geliyorum yatmak istiyirsun ama tepende depiniyorlar bizimde cocugumuz var bazen oda hopluyor zipliyor biz katlandik cocuktur dedik aliştik artikKomşular rahatsız edince son çarem çocuk zıplıyor dıye durmadan her gün gürültü yapıyonuz dıye şikayete geldiler bende cevaben bunu yazdım Ekli dosyayı görüntüle 53096
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallahBugün mavişim 6000 saati gördü.2006 Eylül ünde almıştık.2007 model td85.Sağolsun bu zamana kadar bizi hiç üzmedi.Bir kere marş dinamosu tamir gördü, bir kere enjektörleri değişti, bi kaç kezde devirdaim kayışı değişti.Bundan sonra bişey çıkarırsada canı sağolsun.
Aldığımız sene peşin fiyatı 60bin TL idi.Biz 70bin TL ye 5 yıl vadeli almıştık.Ekli dosyayı görüntüle 53109Ekli dosyayı görüntüle 53110
Vites sayısı biraz yetersiz.Buçuk da olsaymış daha hoş olurmuş.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Benimde TD65D 2005 eylül 27 de alındi ozaman 52 bin tl ye
Bizimkide üzecek bi arıza cikarmadi şükür simdiye kadar
Bereket yağıyor yerleri rahatlan süreeiz edirrnede yok enüz haşmeti dışarıda bırakmışın yağmurda ıslanıyor garibimAn itibariyle yağmur çok güzel yağıyorEkli dosyayı görüntüle 53119Ekli dosyayı görüntüle 53120Ekli dosyayı görüntüle 53121
Sabah 8 den beri yağiyor ben yazdan sürmüştüm hafta sonu minitiller çekmeye başlarım kısmetse 14 Kasım da yağışlar başlıyor o zamana kadar ekmem lazım Haşmet hep dışarda duruyor depo yapıyoruz ama aklı başında bir usta yokBereket yağıyor yerleri rahatlan süreeiz edirrnede yok enüz haşmeti dışarıda bırakmışın yağmurda ıslanıyor garibim[emoji1]
Benimki hep kurulukta yatar
20/25 cm işlemiş yağmur haftaya daha gazla gösteriyor toprak soğur artık daha rahat ekeriz inşallah sinan
Derme çatma kendin bir yer yapabilirsin üstü kapansın yer bunlara su değdi sıkın tı çzellikle kabin içine ablam yıkamış için kabin altından geçen kablolar şase yapırmı fren lambaları eridi duyları bereket traktörr zararı olmadı 2 ay önceSabah 8 den beri yağiyor ben yazdan sürmüştüm hafta sonu minitiller çekmeye başlarım kısmetse 14 Kasım da yağışlar başlıyor o zamana kadar ekmem lazım Haşmet hep dışarda duruyor depo yapıyoruz ama aklı başında bir usta yok
Eski depoyu bozdu usta yükseklik için şimdi Avrupa ya gitti çalışmaya yakında gelicek bakalım kalın demir den yapacak alta beton vs fazla iş yok ama can sıkıyorDerme çatma kendin bir yer yapabilirsin üstü kapansın yer bunlara su değdi sıkın tı çzellikle kabin içine ablam yıkamış için kabin altından geçen kablolar şase yapırmı fren lambaları eridi duyları bereket traktörr zararı olmadı 2 ay önce
Fotoğraf atmayı unutmuşumEski depoyu bozdu usta yükseklik için şimdi Avrupa ya gitti çalışmaya yakında gelicek bakalım kalın demir den yapacak alta beton vs fazla iş yok ama can sıkıyor
Düzgün usta bulmak çok zor işin erbabıbı bulmak yışdırır adam 2002 de garajları yaparken 3 usta değiştirdik adam ilkşn tamam diyor sonra fiyat artırıyor işlerini düzgün yapanda yok bitirene kadar illallah ettirdiler çatısını ayrı kolonunu ayrı ustalara yaptırdık bemde yarım usta oldum arkalarını toplarkenEski depoyu bozdu usta yükseklik için şimdi Avrupa ya gitti çalışmaya yakında gelicek bakalım kalın demir den yapacak alta beton vs fazla iş yok ama can sıkıyor
Al bendende okqdar mecburiyetten şehirde kaliyoruz eşim köye gelse 1 gün kalmam hemen donerimÇalışmaya devam yeni eğlence koyun benim evim şehir değilde naparsın mecburuz Ekli dosyayı görüntüle 53132Ekli dosyayı görüntüle 53133