55-65-75 jxc diye geçiyor 85-95-105-115 farmall ama transmisyon hariç benzer özellikleri(iveco, ftp)olduğu için farmall denebiliyor.75c ler farmall mı?
Jxc değil mi?
55-65-75 jxc diye geçiyor 85-95-105-115 farmall ama transmisyon hariç benzer özellikleri(iveco, ftp)olduğu için farmall denebiliyor.75c ler farmall mı?
Jxc değil mi?
Onların hepsi iveco motor zaten55-65-75 jxc diye geçiyor 85-95-105-115 farmall ama transmisyon hariç benzer özelliklere(iveco, ftp)olduğu için farmal denebiliyor.
75c ler farmall mı?
Jxc değil mi?
Hayırlı olsun o kepce ile ilaveli romorka bisey yukleyebiliyor musunuz boyu yetiyormuHayvan gübrelerini attım yağmur yağmadan aradığım pistonsuz kepçeyide 2.el 600 liraya aldım![]()
![]()
![]()
![]()
Kolay gelsin cemal abi mibzer ufakmis büyük alsaydin keske zamandan tasarruf yapardinBugecede ekime devam
![]()
![]()
Sagol tesekkur ederim bu bile sikinti yolda kopruden gecmiyoKolay gelsin cemal abi mibzer ufakmis büyük alsaydin keske zamandan tasarruf yapardin
Gecmis olsun. Römorku her boşaltirken kepçeyi cikariyor musun?Hayvan gübrelerini attım yağmur yağmadan aradığım pistonsuz kepçeyide 2.el 600 liraya aldım![]()
![]()
![]()
![]()
Gürcan senin de bi gün olacak case korkma koçBir dilimde olsa ekmek peşinde koşan tüm çiftçilere kolay gelsin. bugün farmall75c teknolojisini kullandım enfes. Taksi gibi makina pullukla başladımı asılmaya şoke ediyor namussuz pullukları koparcak diye korktum. bi gün bizimde olacak beya)
Aga sanada kolay gelsinHayvan gübrelerini attım yağmur yağmadan aradığım pistonsuz kepçeyide 2.el 600 liraya aldım![]()
![]()
![]()
![]()
diğer kepçeden neden tercih.etmediniz sorması ayip. Romorku bosaltmak için boyle de kepceyi cikartmissinizSağol ilaveleri çıkarıyom yetmiyo yükseklik yettiği kadar böyle daha pratik
Sizin yollar baya ufak galiba cemal abi traktör sığıyor allahtanSagol tesekkur ederim bu bile sikinti yolda kopruden gecmiyo
Bir dilimde olsa ekmek peşinde koşan tüm çiftçilere kolay gelsin. bugün farmall75c teknolojisini kullandım enfes. Taksi gibi makina pullukla başladımı asılmaya şoke ediyor namussuz pullukları koparcak diye korktum. bi gün bizimde olacak beya)
Hayırlı olsun bıçaklar yenilenmis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bugün günlerden ünlü çakması tutmaz [emoji4]
Sağol kepçe takılıyken arabayı takıp tarla başına götürebiliyom traktörü yana çeviriyom o zaman damper kalktımı araba kepçeye çarpmıyoGecmis olsun. Römorku her boşaltirken kepçeyi cikariyor musun?
Kaynak atmanızın sebebi nedir?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bugün günlerden ünlü çakması tutmaz [emoji4]
Demirin burunlari uzun. Pulluklarin altinda baglandiyi yere 2 tane civata ile sıkabildim. Burundan kaldirmasin diye yandan kaynattim.Kaynak atmanızın sebebi nedir?